Page content

Ervaringen met Lomi Lomi Massage

“De Lomi Lomi massage die ik van Lotte mocht ontvangen heeft mijn emoties kunnen laten stromen en nieuwe lagen in mij geopend. Het was voor mij een hele verbindende massage die me echt een helend gevoel heeft gegeven. Lotte werkt vanuit haar hart 💖 met aandacht en zorg! Dank je Lotte!”
– A. Gadiot-
“Aloha ! Gisteren ontving ik voor een tweede keer Lomi Lomi van Lotte. Ik zou elke week wel van haar een massage kunnen ontvangen. Lotte is zoals ik dat noem REAL DEAL. Zij geeft geen massage maar IS de massage dat maakt HET verschil. Lotte geeft authentieke zuivere Lomi Lomi. Is zeer geoefend en bezit meesterschap.
-Ricardo Balkhoven-
“…heel veel zachte energie in mijn lijf…heel energiek….overgave lukte erg goed en wederom kwam de intentie uit, zoals elke keer tot nu toe bij jou, waarvoor grote dank…deze intentie kan ik nog meerdere malen uitspreken bij een massage want het is een diepgewortelde issue…inzake de massage schieten woorden eigenlijk tekort…het enige wat ik er nog over wil zeggen is… WOW!”
– Edith-
” zojuist in massage hemel geweest en voor 99% los gelaten…laatste helft van de massage gezweefd als een vogel op een wolk. Dus lichter en opener…gevoel tot nu toe in sauna weten te verlengen, dus een erg prettige dag. Zou dit elke dag wel wensen…dankjewel hiervoor”
Richard-
” Ik heb mezelf ontmoet
In jouw handen heb ik mij ontmoet
Ik wilde mij niet voelen
Ik wilde mij niet zien
Ik wilde mij niet horen
Er zelfs soms niet zijn bovendien
Onder jouw handen
Voelde ik me veilig
Voelde ik me fijn
Voelde ik mijn behoeftes
En wie ik graag wil zijn
Gaf jij mij mezelf cadeau?
Of heb ik dat echt zelf gedaan
Van nu af aan geef ik het aan mezelf
En ga daar nooit meer vandaan”
 – Edith v/d Velden-
“Vorige week een bijzondere Lomi Lomi mogen ontvangen van Lotte. Vol energie en liefde. Duizend maal dank daarvoor!”
– Michelle van Vliet-
“Dank voor de Lomi lomi-massage van laatst. Dat heeft er zeker aan bijgedragen dat ik nu écht mijn praktijk aan het opbouwen ben, full speed en in de flow. Met wonderlijk genoeg veel minder onzekerheid en veel meer zelfvertrouwen.
De uitwerking is goed: enthousiaste en blije klanten, en ik zelf ook erg blij
Ik wil graag de Lomi-Lomi massage van jou leren en me inschrijven voor de cursus in mei.
Bij deze.”
– Willemijn Witte –

“Lotte has magic hands. She touches your body and reaches your soul. The massages she gave me (Trager approach / Lomi Lomi MAssage) were the best I ever experienced. I could let go of all my depressive thoughts and relax completely. With Lotte you are literally “in best hands”. Thank you for your help!
-Peter Stadlmeyer-

 “Dit is een massage zoals een massage moet zijn! Intens, warm, heerlijk! Ik heb het gevoel weer een geheel te zijn, alles werd aangeraakt. Ik voel rust, tevredenheid en balans.”
Helene-

Lomi Lomi Massage 1
Auntie Maile Style
Krachtige woorden
zingen door de
ruimte
laat komen wat komt
krachtige handen
dansen over mijn lichaam
laat zijn dat is
krachtig gevoel
omringt me
op weg naar huis
IK BEN
-Wennie-
Lomi Lomi Massage– 2
Temple Style wat was:ongewenst –
en toch een plaats
gevondendiepe trauma’s –
en toch de schok
doorstaaneen dichte muur –
en toch een deur
geopendbaanbrekend Licht
vervaagt alle schaduwik vind
mezelf terug in
tintelende vrijheid
de regenboog komt
de onstuimige zon
tegemoetomarmd en
verwarmd
mag ik zijnIK BEN
– wennie-

“Mijn zus was superblij met je massage ( de lekkerste die ik ooit heb gehad zei ze en ze heeft er nogal wat gehad dus dat is wel een flink compliment). Erg fijn dat het kado zo in de smaak viel, dank je wel.” Lomi Lomi Massage
-Stefan

” …..ongekende rust in mij, voel me helemaal “happy”.
…dit gevoel ken ik niet” 
-Simon

“…….en als je me aanraakt voel ik zo veel aanwezigheid,
het lijkt wel of er dan veel meer “mensen” in de ruimte
aanwezig zijn. Vond het heel bijzonder”
-Peter-

“Lotte’s handen hebben me flink verwend bij de lomi lomi massage! Haar enerzijds krachtige
bewegingen op mijn lichaam, maar ook de zachtere zijn een genot.
Ze weet precies met welke sterkte de grepen te gebruiken zijn
waardoor het enorm zeker aanvoelt. In al mijn lichaamsdelen was
ik daarna weer veel bewuster aanwezig en voelde alles”
-Lisa Bloëchle-

“Aanraking met zo’n mooie lichtheid,zoveel respect; de ongesproken
uitnodiging om los te laten en de volle diepte van ontspanning te ervaren.
En de mooiste uitnodiging misschien nog wel om m’n hoofd stil te laten
worden terwijl m’n lichaam luistert naar de aanraking”
-Jaap Nijstad-

 “Ik had twee, totaal verschillende, massages van Lotte, een “klassieke”
en een omi lomi massage. Het is heel fijn zich in Lotte´s handen te geven, je voelt
dat ze met veel aandacht en plezier masseert. Ik raad dan ook aan iedereen
aan om Lotte´s Lomi Lomi uit te proberen, voor mij de beste massage ooit!”
-Ali Nowbakh-

Comment Section

4 reacties op “Ervaringen met Lomi Lomi Massage


Door Meria de Hullu op 1 april 2014

Wat een heerlijke massage was het.
Ik voelde heel veel aandacht in de aanraking.
Het heeft me erg goed gedaan… Ik zat letterlijk vast.
Dat kon ik tijdens de massage voelen.
Dat vond ik best confronterend!
En ik heb ook genoten!
Het heeft me rust gegeven en inspiratie om weer meer mijn eigen stroom te voelen en volgen. Ik kom binnenkort terug voor een bewustzijnsmassage….


Door Jan The op 18 juli 2014

Lotte straalt een innerlijke rust uit en ik heb het gevoel dat ik helemaal meegevoerd word in die rust en mezelf kan zijn en volkomen ontspannen raak. Lotte is gewoon erg goed. Zij heeft een liefdevolle aanraking en masseert met een volledige toewijding, passie en overgave. De Lomi Lomi massage kan ik iedereen aanraden. Thanks, Lotte!


Door Monique van der Meer op 25 februari 2017

Gisteren heb ik mijzelf een cadeau gedaan.
Ik heb een Lomi Lomi behandelijk van Lotte mogen ervaren.
Mijn intentie resoneert nog na; Ik ben goed zoals ik was en zoals ik ben.
Het gevoel dat ik heb, is alsof ik een energetische hart- en buikoperatie heb gehad. En het voelt goed…..

Ik dank Lotte, en haar energetisch operatieteam, voor de liefdevolle aandacht die ik kreeg.

Monique


Door Hanneke op 18 maart 2019

Dat de Lomi-lomi massage zo’n krachtige uitwerking op mij zou hebben, had ik niet kunnen voorspellen. Ik voel verschil, ik merk verschil, in mijn manier van denken en doen. Het lijkt onbewust door te spelen in de keuzes die ik maak en in mijn dagelijkse “zijn”. Na de massage zelf voel ik mij open en 1 geheel. Na een tijdje ervaar ik bewust de effecten van de intentie die ik heb gezet, onbewust lijkt de lomi-lomi zijn werk al gedaan te hebben. Wat ik er zo prachtig aan de massage zelf vind, is dat het bij mij een laag jij mij lijkt te bereiken, waar ik zelf niet bij kan. Het gaat voorbij het verstandelijke, recht naar de kern. Wat ik zo prachtig aan Lotte vind, naast dat ze een mooi persoon is. Is dat je voelt dat zij al haar aandacht, kennis en liefde voor haar vak erin stopt, dat het mij ontroert. Ik ben ervan overtuigd dat de massage zelf een prachtig middel is, maar het effect des te groter wordt door diegene die het uitvoert. Een aanrader voor iedereen die een bijzondere ervaring wil.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.