arrow_drop_up arrow_drop_down

Gevorderdencursus Lomi Lomi Massage

Verdieping en uitbreiding van je Lomi Lomi Massage Vaardigheden


  • integreren van een Hawaiiaanse chant
  • geavanceerde Lomi Lomi Strokes
  • manieren om met het onderbewustzijn te werken
  • variaties op de strokes die je kent en het maken van vloeiende overgangen
  • Flying Dance Meditatie variaties en de invloed op de energie
  • werken met de Ha (adem)
  • uiteenzetting met de 7 Huna principes
  • persoonlijke feedback en tips

Cursusdata: 31 okt, 1 nov. en 28,29 nov. 2020regio Den Haag

Geavanceerde Lomi Lomi Technieken

meer mobilisaties van gewrichten, technieken om onder het lichaam te masseren, werken vanuit de dynamiek, en met diagonalen

Verdieping in je sessies aan brengen

Werken met visualisatie en intentie. Door integratie van een intentie in de massage geef je een transformerende boodschap mee aan het onderbewustzijn (unihipili) 

Werken met de Ha (adem)

Aloha betekent "de aanwezigheid van het goddelijke is in de adem". Ha is essentieel voor het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Door met "Ha breath" te werken kun je energetische blokkades mobiliseren en de levensenergie stimuleren

Uiteenzetting met de 7 Huna principes

oa. de kracht van je gedachten en hoe onbewuste overtuigingen je leven bepalen. Het toepassen van Huna geeft de mogelijkheid om je bewustzijn te vergroten, een dieper begrip van non dualiteit, oorzaak en gevolg en holisme te krijgen. Stap voor stap kun je de controle en beperkingen vanuit je ego laag gaan loslaten.

massage cursus

De kracht van verbinding

"Na de eerste keer dat ik een Lomi Lomi Massage ontving ervaarde ik een diepe ontspanning op fysiek én mentaal niveau en ook een gevoel van vloeibaarheid en overgave . Dit wil ik ook leren!, dacht ik meteen. Met mijn achtergrond in dans en beweging, was het een massage naar mijn hart. Ik heb les gehad van kumu's (leraren) uit Engeland en Hawaii/ Amerika; waaronder Tamara Ho'okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii). Bij een aantal sessies die ik heb ontvangen, rolden de tranen over mijn wangen; alles ging weer stromen en ik ervaarde een sterk gevoel van compassie, verbondenheid en versterken van contact met mijn authentieke zelf.

De Lomi Lomi Massage is niet puur een massage maar meer een leefwijze, verankerd in de Hawaiiaanse esoterische stroming Huna. Je kunt je blijven ontwikkelen zodat de sessies steeds meer diepgang krijgen."


Mahalo, Lotte Kaptijn

Kosten en tijdsduur

De vier hele dagen kosten in totaal: 450 euro incl, BTW. inclusief olie, handleiding, instructiefilmpjes en certificaat van deelname.

De lesdagen duren van 10 tot 17 uur. De data worden, indien mogelijk, aangepast aan ieders mogelijkheden. Dus met de data is evt. nog te schuiven als je je mogelijkheden bijtijds doorgeeft.

De Lomi Lomi Massage Cursus vindt plaats in Delft of Nijmegen. De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Er wordt in kleine groepen van max. 12 mensen gewerkt zodat je veel persoonlijke begeleiding krijgt.


Voor wie?

Deze vervolgcursus is toegankelijk voor iedereen die ongeveer 24 uur les heeft gehad en als je in ieder geval een Lomi Lomi Massage van een uur te kunnen geven. Om te kijken of de cursus aansluit bij je niveau, geef je voorafgaand aan de cursus een Lomi Lomi Massage van een uur aan de docente Lotte Kaptijn.


Vragen of meer informatie? 

Neem gerust contact op door hier te klikken of bel naar 06-199 99547. Meer informatie over Lomi Lomi Massage zelf vind je door op de volgende link te klikken Lomi Lomi massage.


Referentie van de 3 daagse vervolgcursus

Inmiddels is de cursus uitgebreid naar 4 les dagen

Ik wil me inschrijven!