Page content

Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen

…en vaste aanbiedingen en producten

Aandachtsvolle en diep werkende Massage in Nijmegen en Den Haag. Zachte en stevige technieken worden afgewisseld met snel en vertraagd, waardoor een ritmisch geheel ontstaat. Verschillende kwaliteiten worden aangesproken en in balans gebracht. Alles in en om ons heen is constant in beweging en er is veel wat onze aandacht vraagt. Dit kan je uit balans brengen en leiden tot diverse klachten, bijvoorbeeld pijn- of stress gerelateerd. Door regelmatig een massage te nemen, kom je in contact met je lichaam; worden grenzen voelbaar en worden klachten verlicht.

Wil je heerlijk ontspannen, tot jezelf komen, fysieke- en/of emotionele klachten verlichten, je energetische balans te herstellen, meer inzicht te krijgen in hoe je je verhoudt tot je lichaam en je omgeving? In alle gevallen ben je van harte welkom bij Praktijk Uit Handen; Massage Nijmegen en Den Haag.

De massages bij Praktijk Uit Handen, Bewustwording en Massage in Nijmegen en Den Haag zijn uitermate geschikt ter vermindering of het doen verdwijnen van diverse pijn- en stressgerelateerde klachten. Of deze nu ontstaan zijn door ontstaan door fysieke- of emotionele disbalans. Een overzicht vind je hier.

Speciaal Massage aanbod

massage den haag• Open handen actie
Als mensen die nog niet eerder in de praktijk gemasseerd zijn, en via/ door jou een massage boeken, ontvang je beide eenmalig een korting van 12,5 euro op een massage van minimaal 55 min. Dit is een korting van meer dan 26%.
Boekt weer een nieuw persoon onder het noemen van jouw naam een massage, dan krijg je opnieuw de korting op een massage in Den Haag.

Let Op: Deze korting geldt niet voor de Duo Massage, Aroma Touch® of Lomi Lomi Massage.

Producten binnen de Praktijk

• Verras jezelf of iemand anders met een Massage Kadobon.
Deze kun je tegen elk gewenst bedrag kopen.
• Voor elke massage is het mogelijk om een Strippenkaart te kopen. Je krijgt dan vijf massages voor de prijs van vier en een half (dit is een netto korting van  10%). Je betaald het bedrag van de kaart vooruit en ontvangt dan de Strippenkaart. Is dit financieel lastig voor je, dan kunnen er afspraken worden gemaakt over de betaling.
• Denk ook eens aan een arrangement, voor een speciale gelegenheid of om jezelf uitermate te laten verwennen. We stellen dan in overleg met elkaar een speciaal programma samen. Bijv. ontvangst met een heerlijke verse vruchtensmoothie in combinatie met een voetenbad. Massage van 55 of 85 min. en daarna nog 15 min blijven liggen zodat de massage diep kan doorwerken,\. De combinatie van massage den haagtijd voor uzelf, aandacht, warmte en rust zorgen voor een ultieme ontspanning. Prijs vanaf 65 euro.

Je kunt terecht voor massage in Nijmegen en Den Haag (voor de Duo Massage enkel in Den Haag.

Informatie over de prijs vind je onder Tarieven. Klik voor meer informatie of het maken van een afspraak op contact met praktijk voor massage en bewustwording of bel 06-199 99 547.

Ter verduidelijking: er worden geen erotische of erotisch getinte massages gegeven. Van seksuele toenadering wordt aangifte gedaan

Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording ligt aan de rand van Den Haag op de grens met Oud Rijswijk. De praktijk is eenvoudig te bereizen met het openbaar vervoer. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg, waardoor hij met de auto goed bereikbaar is vanuit  Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland ed.

Vanaf eind mei 2018 kun je ook terecht voor massage in Nijmegen. Daar is de praktijk ook goed bereikbaar vanuit oa. Beek, Berg en Dal, Lent, Ubbergen, Weurden, Wijchen, Oosterhout (GE) en Groesbeek.

    Comment Section

    0 reacties op “Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.