arrow_drop_up arrow_drop_down

Lomi Lomi Massageretreat

Tijd voor jezelf op 1 t/m 3 december 2017!

Inhoud van de Lomi Lomi Massage Workshop


Om je gedachten tot stilstand te laten komen en spanningen uit je lichaam te laten stromen is Lomi Lomi Massage een fijne ingang. Ga een paar dagen weg uit de drukte en het “moeten” om op een heerlijke manier weer helemaal bij jezelf te komen.

In deze workshop onderzoeken we hoe het is om met je onderarmen te masseren. Door contact te maken met je gronding, adem en jezelf, en om vanuit daar aan te raken, bereik je jezelf en de ander. Lomi Lomi Massage bevat elementen uit de Hawaiiaanse Hula dans en authentieke geveechtskunst. Hierdoor is de massafe als een dans op het lichaam die de energiestroom in beweging brengt en alle lichaamsdelen met elkaar verbindt zodat je jezelf weer als een geheel ervaart. De temperatuur zal warm zijn ( oa. om ontgifting te stimuleren) en we masseren op de klanken van prachtige Hawaiiaanse muziek.

Gedurende het weekend zijn er drie lesmomenten waarbij je kennis maakt met de basisprincipes van de Lomi Lomi Massage en deze integreert in de aanraking. Je leert masseren met je onderarmen en vanuit je lichaamsgewicht zodat het weinig energie kost en je je lichaam spaart.

We zullen bewegingsmeditatie (Ka’aleleau), basisprincipes en strijkingen uit de Lomi Lomi Massage combineren om in contact te komen met onszelf en onze innerlijke kracht. Dit maakt het mogelijk om tegelijk zacht én stevig te masseren vanuit flow en verbinding. Dit geeft een diepe ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Een mooi cadeau aan jezelf.


Zowel met als zonder massage ervaring ben je van harte welkom!

Lokatie en concept

Deze retreat vindt plaats in kuuroord de Schouw in Zeeland en is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Er is voldoende tijd voor genieten van natuur, wandelen, lekker en gezond eten,relaxen, sauna, warm waterbad, massage en ontmoeten, het is tijd voor jou!


Kosten en deelname

Je kunt al deelnemen vanaf 250 euro!

Wil je deelnemen? Vermeld ajb mijn naam, Lotte Kaptijn, bij je aanmelding.