Page content

Massage Korting en Aanbiedingen

korting op massage• Open handen actie voor vast klanten (deze massage korting geldt niet bij een Duo Massage en Lomi Lomi Massage)

Als mensen die nog niet eerder in de praktijk gemasseerd zijn, via/ door jou een massage boeken bij Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording, ontvang je beide eenmalig een massage korting van 12,5 euro op een massage van 55 min.. Je betaalt dan slechts 42,50 euro p.p. voor een massage van een uur. Dit is een massage korting van 23%. Voor massages van 85 min. geldt eenzelfde korting van 12,50.
Boekt weer een nieuw persoon onder het noemen van jouw naam een massage, dan krijg je opnieuw de korting.

Ben je beide nieuw? dan kun je allebei tegelijk een massage boeken en deze korting ontvangen. (Deze korting geldt niet voor de Duo Massage)

• Kennismakingskorting Bewustwordings Massage

70 euro i.pv. 75 voor anderhalf uur. Mindfulness is erg in op dit moment en wordt ook steeds belangrijker in de drukke haastige levens die mensen leven. De kunst is om momenten in te bouwen in je dag waarin je aandachtig en bewust bent, van wat je voelt, denkt en doet. Hier wordt vaak nog het lichaam vergeten. De Trager Approach helpt om dit samen te brengen. Om je hoofd weer met je lichaam te verbinden, je zintuigen naar binnen i.p.v. naar buiten te richten zodat je tot rust komt. een diepe ontspanning en gevoel van ruimte is het gevolg. Die aandacht en zorg voor jezelf is belangrijk; maak gerust een afspraak voor deze massage kennismaking met korting.

• Kennismakings Massage

Boek je voor het eerst een massage bij de praktijk, dan betaal je slechts 27,50 euro voor een massage van 25 min. in plaats van 32,50 euro.  Dit is een massage korting van 15%. Je kunt kiezen uit een ontspannings- of holistische massage