ontspannings massage nijmegen den haag

Ontspanningsmassage

versoepeling van spieren, pezen en gewrichten

ontspanningsmassage nijmegen

Inhoud van de massage

De ontspanningsmassage is een matig stevige tot stevige massage. De massage is gericht op ontspanning en stimuleren van doorbloeding in spieren en pezen. Hierdoor worden diverse pijn klachten verminderd. Om de soepelheid te bevorderen worden spieren pezen en gewrichten gemobiliseerd zodat spanning uit het lichaam weg kan vloeien en deze weer soepel wordt en blijft.

Zacht en stevig, dynamiek en vertraging wisselen elkaar in de ontspanningsmassage af tot een verbonden geheel.

Wat doet Massage?

Met een regelmatige massage voorkom je blessures, pijn- en stressklachten. Je stimuleert de aanmaak van hormoonachtige stoffen die stress en pijn verminderen. Ook bevorder je optimale conditie van spieren, pezen en gewrichten doordat opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd en de tonus (spanning) in de spier weer naar zijn gebruikelijke, gezonde toestand wordt gebracht.

Toegepaste massage technieken

Technieken als palpatie, druk, effleurages ( strijkingen) en petrissages( knedingen) uit de sportmassage worden bij deze ontspanningsmassage aangevuld met technieken uit de integratieve- en deep tissue massage, thaise yoga massage, lomi lomi massage, cranio sacraal- en fasciatherapie en TragerĀ® Approach om het effect van de massage te vergroten.

rug massage nijmegen

 De ontspanningsmassage wordt afgestemd op jouw vraag en dat wat je lichaam vraagt. Je kunt kiezen om delen van je lichaam te laten masseren (bijv. rug,nek en schouders, de benen, etc), of je lichaam als geheel. Er kan een afspraak worden gemaakt puur ter ontspanning of ter verlichting van fysieke pijn- en spanningsklachten.

De massage wordt aangeboden in Nijmegen en Den Haag Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Je kunt bellen naar 06-199 99 547 of gebruik onderstaande link