arrow_drop_up arrow_drop_down

Huis, Tuin en Keukenstoel Massage Workshop

leuk, effectief en overal toepasbaar 

Laagdrempelige stoel massage workshop in Den Haag of Nijmegen voor iedereen die kneepjes uit het vak wil leren zonder een massage tafel aan te hoeven schaffen.  Je leert effectieve technieken die je op elke stoel met een rugleuning kunt toepassen. Om zo in korte tijd het stress niveau te doen dalen.

De workshop wordt gegeven op aanvraag vanaf 6 personen.

Waarom deze Stoel Massage workshop?

In mijn massage praktijk zijn de meest voorkomende klachten die ik tegen kom: rug, nek en schouder klachten, vermoeidheid en veel “in het hoofd zitten”. Deze klachten zijn allemaal gerelateerd aan stress. De gevolgen hiervan op lange termijn, zijn bij veel mensen niet bekend of worden vaak onderschat. Klik hier om meer te lezen over de gevaren en gevolgen van stress

Stress bouwt zich op en genereert meer stress; het geeft a.h.w. een sneeuwbal effect. Cortisol en adrenaline gehaltes gaan om hoog. Op langere termijn veroorzaakt dit aantasting van weefsels en organen (versnelde veroudering), verstijving van het lichaam, meer kans op hoge bloeddruk, hart en vaatziekten etc.. 

Je met regelmaat laten masseren door een persoon die inspeelt op de regulatie van je stressniveau, is sterk aan te raden om energiek, gezond en ontspannen te blijven. Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn eigen spanningen en die van anderen te kunnen verminderen. Mijn ervaring is dat massage een band schept tussen mensen; ze openen zich.

Workshop ervaring

– Zo was er deze zomer een moeder met haar dochter in mijn workshop. Haar moeder vertelde me dat zij en haar dochter elkaar niet veel aanraakten. Ze zat in de puberteit en dat was toch een beetje taboe. Samen deden ze mee en haar moeder vertelde hoe fijn het was om dit contact met haar dochter te hebben en haar dochter ervaarde dit ook. Beiden waren meer ontspannen, hadden zichtbaar plezier en de moeder vertelde dat de dochter zich na afloop makkelijker liet aanraken.-

Elkaar iets geven door aanraking is prettig en geeft ontspanning en plezier. In deze stoelmassage workshop huis, tuin en keukenstoel massage workshop leer je een effectieve massage geven van ongeveer 40 min. Deze kun je op elke plek geven waar je een stoel met rugleuning tot je beschikking hebt.


Wat leer je in de Huis, Tuin en Keukenstoel Massageworkshop in Den Haag?

In de stoel massage workshop:

- leer je masseren vanuit je Hara zodat de fysieke belasting afneemt en je met minder inspanning een effectieve, diepwerkende massage kunt geven

- masseer je vanuit een meditatieve houding

- leer je om beter bij jezelf te kunnen blijven

- leer je een massage geven van 30 à 40 minuten

- speel je met principes die je makkelijk toe kunt passen in je dagelijks leven, zodat je eigen stress niveau kunt reguleren. Onder andere met behulp van fysieke oefeningen, meditatie en massage

Opzet, Waar en Waarde

Opzet

De Huis, Tuin en Keukenstoel Massageworkshop wordt gegeven op aanvraag! Dat wil zeggen dat je zelf een groepje mensen verzamelt aan wie ik de workshop geef. Een gezellige manier om tijd door te brengen met vrienden of vriendinnen, als bedrijfsuitje, evenement, voor je verjaardag etc. Jullie tijd, jullie workshop!


Waar

De lokatie is afhankelijk van het aantal deelnemers en jouw wensen. Mijn praktijk is in Den Haag en Nijmegen. Hier kan ik aan 6 personen de workshop geven. Binnen een straal van 10 km van de praktijk kom ik kostenloos (d.w.z. zonder voorrijd kosten) bij je thuis of op een afgehuurde lokatie.

Waarde

De prijs voor de hele workshop, incl. handleiding is 40 euro p.p.. Bij meer dan 6 deelnemers kan ik een korting geven op de prijs. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Betalingsvoorwaarden

- Je kunt de workshop H, T, K massage reserveren door als groep bij inschrijving een aanbetaling te doen van €100,-. Of door betaling van het volledige workshopbedrag.

- Uiterlijk 3 weken voor aanvang van de workshop dient het volledige bedrag te zijn overgemaakt op girorekening NL63INGB0751055433 t.n.v. Lotte Kaptijn, Den Haag; o.v.v. H, T, K Massageworkshop evt. het factuurnummer.

- Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de eerste cursusdag, krijg je het cursusgeld terug gestort met uitzondering van €25,- voor administratiekosten. Tussen 1 maand en 2 weken voor aanvang ben je de helft van het cursus bedrag verschuldigd, tussen 14 dagen en de aanvang wordt het hele cursusbedrag in rekening gebracht tenzij je een (geschikt bevonden) alternatief hebt gevonden.

Bij inschrijving voor de workshop ga je automatisch akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden.

Meer informatie of je opgeven?

Bel gerust naar 06-19999547 of stuur een mail via het Contactformulier door op onderstaande button te klikken