Page content

Stoelmassage voor goede balans op de werkvloer

stoelmassage

Bedrijfsmassage op Maat in Den Haag, Nijmegen en omstreken

 

Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek: 06-199 99 547

Vrijblijvend kom ik bij u langs en masseer 3 medewerkers gratis (bij minimaal 25 werknemers. Heeft u minder werknemers? Informeer naar de mogelijkheden). Zo kunt u ervaren of stoelmassage meerwaarde heeft voor uw bedrijf en medewerkers en gaan we van hieruit in gesprek.

Voor wie is de Bedrijfsmassage op Maat?

Het aanbieden van stoelmassage op de werkvloer, is een duurzame investering in de gezondheid van uw bedrijf èn van uw werknemers. Bovendien zijn er fiscale voordelen aan verbonden. Mijn visie is en ervaring is dat er een gezonde werkcultuur ontstaat als je vertrouwen stelt in de mensen om je heen en in ze investeert als blijk van waardering. De aandacht en de inzet die u geeft, krijgt u terug in de vorm van verhoogde productiviteit, minder ziekteverzuim, een positieve werksfeer en een goede relatie met uw werknemers als bonus. Zo verdient u de investering dubbel en dwars terug.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat regelmatige stoelmassage (bij voorkeur een frequentie van eens per twee weken) preventief werkt voor stress gerelateerde klachten en dat ziekteverzuim aanzienlijk daalt. Verder heeft de stoel massage een positieve invloed op de stemming, concentratie en motivatie van werknemers..

Wat is de Bedrijfs Massage op Maat?

bedrijfs massageBedrijfs Massage op Maat wil zeggen dat de stoel massage is afgestemd op de “klachten” van de persoon die gemasseerd wordt. U kunt hierbij denken aan nek – en schouderklachten, RSI, hoofdpijn en andere stressklachten. Afhankelijk van de persoon kan een behandeling bestaan uit:

  • stoelmassage
  • het doen van oefeningen; ter verbetering van houding, regulatie van stress en compensatie voor eenzijdige houdingen en bewegingen (zoals veel zitten, staan, computerwerk, RSI klachten etc.)
  • Het is ook mogelijk massage op de massagetafel uit te laten voeren; met of zonder olie

Er zijn massages mogelijk met diverse tijdsduur om voor de persoon die gemasseerd wordt, tot een optimaal resultaat te komen. Meer informatie over soorten massages, tijdsduur en prijzen vindt u hier

Waarom stoelmassage voor uw medewerkers?

Het werkende leven in deze tijd vraagt veel van lichaam en psyche. Ons lichaam is er niet op gemaakt om lang te staan of zitten, hierdoor belast je bepaalde spieren te veel (waardoor “spannings knopen” ontstaan) en andere veel te weinig (verslapping van je spieren). Ook vermindert je doorbloeding, adem je oppervlakkiger en bouwt zich vaak stress op in je lichaam. Daarnaast staan en zitten we vaak niet in een juiste houding (onderuitgezakt, hoofd naar voren, armen te hoog of te laag, benen gekruist etc) waardoor je je lichaam onnodig belast en er fysieke klachten en op den duur ook emotionele klachten op kunnen treden.

De opbouw van spanning en fysieke en mentale klachten gaat heel geleidelijk waardoor we het vaak pas op merken als er al een grote disbalans is. Werknemers raken overspannen, krijgen RSI klachten, worden ziek of de concentratie en prestatie neemt af. Dit is in grote mate te voorkomen door een betrokken communicatie met je werknemers te hebben, zodat je weet wat er op de achtergrond speelt en door preventieve stoelmassage aan te bieden.

Stoelmassage is een kortdurende, effectieve massage die veel voorkomende klachten op de werkvloer doet verminderen of verdwijnen.

Hieronder vindt u links naar meer informatie

Mogelijkheden en voordelen van Bedrijfsmassage

Praktische informatie over Bedrijfs Massage op Maat zoals de mogelijke massages, de prijzen etc