Tarieven...een balans tussen geven en ontvangen

tarieven massage  nijmegen

Alle vermelde prijzen zijn per persoon!

* De wellness variant van de Lomi Lomi. Wilt u een Lomi in zijn volledigheid ervaren dan kunt u een behandeling van 85 min. of meer boeken.

Tot 24 uur voor de afspraak, kan kostenloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Bij een massage workshop van bijv. 3 uur geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Als er sprake is van overmacht, kunnen we hier over in gesprek komen.


Open handen actie

Als mensen die nog niet eerder in de praktijk gemasseerd zijn en via/ door jou een massage boeken, ontvang je beide eenmalig een korting van 12,5 euro op een massage van minimaal 55 min. Dit is een korting van bijna 26%.

Boekt weer een nieuw persoon onder het noemen van jouw naam een massage, dan krijg je opnieuw de korting.

massage nijmegen strippenkaart

Strippenkaart

– 5 behandelingen voor de prijs van 4,5 ( = 10% korting)

– De strippenkaart is voor alle typen massage mogelijk

– De kaart is onbeperkt geldig

Massage Kadobon

Heerlijk om jezelf, een vriend/vriendin of partner dat cadeau geven. Massage is echt tijd voor jezelf, tot jezelf komen en helemaal ontspannen. De massage kadobon kan tegen elk gewenst bedrag worden gekocht en is onbeperkt geldig.

Zijn je financiële middelen beperkt? Met een Ooievaarspas (Den Haag) of studentenpas ontvang je 15% korting op de onstpannings-, sport- en holistische massage.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via uithanden@gmail.com of bel 06-199 99 547.


Klachtenprocedure

Praktijk Uit Handen is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.

Ligging van de massagepraktijk

Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording ligt aan de rand van Den Haag op de grens met Oud Rijswijk. De praktijk is eenvoudig te bereizen met het openbaar vervoer. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg, waardoor hij met de auto goed bereikbaar is vanuit  Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland ed.

Let op!  Vanaf half mei 2018 kun je op donderdag en vrijdag ook in Nijmegen terecht voor massage en bewustwording. Deze lokatie is eveneens goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto vanuit Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Lent, Ooij, Oosterhout, Ubbergen en Weurt.