lomi lomi massage bloem den haag

Lomi Lomi Massage

“the loving hands massage”

lomi lomi massage nijmegen den haag

Ervaar hoe veel meer een massage kan zijn

De lomi lomi massage is een complete massage, die lichaam, psyche en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, flow, pule (gebed), intentie en zachte en diepe bewegingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een meditatieve ontspanning komt en het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Mentaal kom je hierdoor in diepe rust en aanwezige stress kan makkelijker  worden losgelaten. 

Verder zorgt het voor ontspanning van de spieren, bindweefsel en het zenuwstelsel en wordt het lymfesysteem geactiveerd zodat het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd.

Dit is wat mensen ervaarden bij een Lomi Lomi Massage...

Ricardo Balkhoven
Aloha ! Gisteren ontving ik voor een tweede keer Lomi Lomi van Lotte. Ik zou elke week wel van haar een massage kunnen ontvangen. Lotte is zoals ik dat noem REAL DEAL. Zij geeft geen massage maar IS de massage dat maakt HET verschil. Lotte geeft authentieke zuivere Lomi Lomi. Is zeer geoefend en bezit meesterschap.
Peter Stadlmeyer
“Lotte has magic hands. She touches your body and reaches your soul. The massages she gave me (Trager approach / Lomi Lomi Massage) were the best I ever experienced. I could let go of all my depressive thoughts and relax completely. With Lotte you are literally “in best hands”. Thank you for your help!
Edith

“…heel veel zachte energie in mijn lijf…heel energiek….overgave lukte erg goed en wederom kwam de intentie uit, zoals elke keer tot nu toe bij jou, waarvoor grote dank…deze intentie kan ik nog meerdere malen uitspreken bij een massage want het is een diepgewortelde issue…inzake de massage schieten woorden eigenlijk tekort…het enige wat ik er nog over wil zeggen is… WOW!”

lomi lomi massage nijmegen

Anoek Gadiot

"De Lomi Lomi massage die ik van Lotte mocht ontvangen heeft mijn emoties kunnen laten stromen en nieuwe lagen in mij geopend. Het was voor mij een hele verbindende massage die me echt een helend gevoel heeft gegeven. Lotte werkt vanuit haar hart met aandacht en zorg! Dank je Lotte!"

lomi lomi massage nijmegen-lent

Lomi Lomi Massage Stijlen

Doordat de traditionele Hawaiiaanse massage verschillende kenmerken heeft en door verschillende families is ontwikkeld, wordt de naam van de grondlegger er uit respect aan gekoppeld.

Praktijk Uit Handen heeft zich gespecialiseerd in de Kahu Abraham Kawaii Stijl Lomi Lomi (ook wel ‘Temple Style Lomi Lomi’ genoemd). Hierbij wordt het lichaam gemasseerd met de onderarmen en handen in lange, vloeiende bewegingen over het lichaam. De stromende kwaliteit van water komt in deze massage sterk naar voren. Er wordt door de lomi lomi masseur rond de tafel bewogen met de basisstap uit de Hula dans en de Flying Dance-meditatie ( Ka’aleleau). De bewegingen bij de Temple Style Lomi Lomi Massage zien er uit als dansbewegingen en als bewegingen uit oosterse vechtkunsten.

hawaiiaanse massage

Wat bepaald het effect van een Lomi Lomi Massage?

De lomi lomi massage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een balans en goede gezondheid gestimuleerd. Typerend voor de massage is het masseren met het zachte deel van de onderarmen en de doorgaande flow. Deze massage techniek weerspiegelt de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Ook de elementen vuur, aarde en lucht zijn op hun eigen wijze in de massage verweven. Het lichaam en het zenuwstelsel worden rustig en komen weer in hun eigen natuurlijke ritme waardoor het zelf genezend vermogen wordt aangesproken.

Wat doet de massage op fysiek en energetisch vlak?

Lomi Lomi massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfe stelsel en verwijdert hierdoor gifstoffen, bacteriën ed. uit het lichaam. Ook ondersteunt het de ontspanning van het bindweefsel netwerk (fascia) wat door het gehele lichaam loopt. Het verbetert de mobiliteit van gewrichten en versoepelt de lichaamsbeweging. Energetisch gezien vermindert het ophoping van spanning en reduceert het stress en stresssymptomen. Het balanceert de energie stroming in het lichaam. o.a. doordat verschillende delen van het lichaam opnieuw tot een geheel met elkaar worden verbonden. Vastgezette spanningen komen vrij, blokkades worden opgelost, vitaliteit wordt hersteld en de gezondheid gestimuleerd. Klik op onderstaande link om meer te lezen over of zien van:

Spirituele achtergrond van lomi lomi massage

Wil je meer informatie of een afspraak maken?