prive-massage-workshop

Privé Massage Workshop

Massage les voor en met zijn tweeën, in een persoonlijke setting

Massage workshop in Nijmegen

Elkaar als partner, vriend(in) of dierbaar familielid masseren is een verbindende, leuke en ontspannende manier om tijd met elkaar door te brengen. Maar hoe blijft het comfortabel en prettig voor allebei, gedurende twee uur? Misschien herken je dat je snel moe wordt in je handen en armen als je elkaars nek masseert...

In deze privé massage workshop leer je houdingen en massage bewegingen die je op een zacht matje op de grond, kunt toepassen. Zo hoef je geen dure massagetafel te kopen en kun je overal wel een geschikte plek maken om elkaar te masseren. Wil je wél met een massagetafel werken dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Je leert je lichaam zo in te zetten dat je niet moe wordt en massage een aangename manier wordt om aandacht te geven aan elkaar.

Inhoud Privé Massage Workshop

De massage workshop wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat je voorkeuren kunt doorgeven bij het maken van de afspraak:

- wil je elkaar leren masseren op een massagetafel of op een matje op de grond

- een massage ter ontspanning geven of ook spanning in bijv. rug, nek en schouders kunnen verminderen

- En welke technieken wil je toepassen. Je kunt kiezen uit: klassieke-, thaise-massage, of fusion (hier worden elementen uit de verschillende stromingen verwerkt)

Bijzonderheden

- Naast masseren leer je ook welke voorbereidingen helpen om het een fijne, ontspannende ervaring te laten zijn

- Je leert je lichaam zo in te zetten dat je niet moe wordt en elkaar masseren een aangename manier wordt om tijd met elkaar door te brengen

- De workshop is op maat gemaakt. Je kunt aangeven wat voor technieken je wilt leren

- Je ontvangt een handleiding

Hoe ervaren mensen de Massage Workshop?

online-partner-massage-cursus
Esther en Roelof
"We hebben een fijne avond gehad met veel aandacht voor elkaar op een andere manier dan we gewend waren.
De balans was erg prettig: concentratie en toewijding wisselde zich af met ontspannen momenten waarbij we moesten lachen.
Met veel geduld laat Lotte zien in welke houdingen en met welke technieken je kunt masseren en waar je op moet letten.
Lotte stemt de workshop af op je eigen behoefte, beantwoordt vragen en ontneemt mogelijke twijfels."
online-massage-cursus
Catrijne

"Super privé massageworkshop gehad bij Lotte van Uit Handen! De sfeer was fijn en er was veel ruimte om te oefenen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en de cursus was zo opgezet dat je het thuis gemakkelijk kunt toepassen zonder dat je een massagetafel nodig hebt. Zeker een aanrader!"

Barnabe
"De privé massage workshop is ons heel goed bevallen. Lotte was vriendelijk en deskundig, en we hebben veel geleerd! Ik kreeg eerder vaak stress tijdens het masseren, omdat ik niet wist hoe en wat. Na de workshop voelt het veel meer ontspannen, omdat ik nu wat technieken ken die ik kan toepassen en omdat ik een voorbeeld heb van een hoe ik een volledige massage op kan bouwen. Verder vonden we het heel leuk dat we een massage routine hebben geleerd voor het hele lichaam. Eerder masseerden we alleen elkaars rug of voeten, maar het blijkt dat het hele lichaam wat extra liefde op prijs stelt! Een verrijking."

Praktische informatie privé massage workshop

Tijdsduur van de workshop: drie uur (of langer op verzoek) 

Kosten: 235 euro voor twee personen.

Lokatie: De massage workshop vindt plaats in de Praktijkruimte in Nijmegen-Lent of bij jullie thuis (bij de laatste komen er extra kosten bij van minimaal 25 euro, afhankelijk van de reisafstand)

Tijd en datum: op afspraak. Het is mogelijk om de workshop door de week te boeken (overdag of begin van de avond). Kunnen jullie alleen in het weekend? Dat kan met een toeslag van 25 euro


Nieuw!!! Online Partner Massage Workshop; combikorting

De Workshop is nu ook beschikbaar als online workshop. Het is mogelijk om een combinatie pakket te kopen. Het zijn namelijk best veel technieken die je leert en het is fijn om dan regelmatig terug te kijken hoe het ook alweer ging. Daarom heb ik een speciale aanbieding: Als je de Privé Massage Workshop samen met de online workshop koopt betaal je geen 235+ 137 = 372 euro maar slechts 275 euro!

Naast 3 uur Privé les heb je dan ook onbeperkt toegang tot de on-line lessen. Hier vindt je uitgebreide informatie over de online workshop  


Annuleringsvoorwaarden en algemene voorwaarden

Op de Privé Massageworkshop zijn annuleringsvoorwaarden en de algemene voorwaarden van toepassing. Tot 7 dagen voor aanvang van de gemaakte afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Tot 3 dagen voor aanvang wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht en bij minder dan 3 dagen het gehele bedrag

Je kunt bellen naar 06-19999547 of mailen via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.