Annuleringsvoorwaarden

Hieronder vind je een samenvatting van de annuleringsvoorwaarden. Naast deze voorwaarden gelden ook de  algemenevoorwaarden. De annuleringsvoorwaarden zijn onderverdeeld in verschillende categorieën; kijk hieronder naar de categorie die bij jou van toepassing is. 

Annuleringsvoorwaarden bij massageafspraken

Tot 24 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling/massage in rekening gebracht. Door een afspraak te maken stem je hier mee in. Als er sprake is van overmacht (en je hebt telefonisch contact gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen.

Annuleringsvoorwaarden bij workshops

Onderstaande voorwaarden gelden bij workshops van 3 uur of korter.

Op de Privé Massageworkshop zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Tot 7 dagen voor aanvang van de gemaakte afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Tot 3 dagen voor aanvang wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht en bij minder dan 3 dagen het gehele bedrag

Annuleringsvoorwaarden bij Cursussen

Annulering, wijziging en deelname aan cursussen dient steeds schriftelijk per brief of per e-mail plaats te vinden. Bij tijdige annulering wordt het cursus bedrag gecrediteerd met inhouding van 25 euro administratiekosten. 


1a. Bij schriftelijke annulering, van een meerdaagse cursus, worden de volgende kosten in rekening gebracht:

a. Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de eerste cursusdag, krijg je het cursusgeld terug gestort met uitzondering van €25,- voor administratiekosten. 

b. Tussen 2 maanden en 6 weken voor aanvang ben een kwart van het cursus bedrag verschuldigd. 

c. Tussen 6 weken en 1 maand ben je de helft van het bedrag verschuldigd. 

d. Binnen 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het hele cursusbedrag in rekening gebracht tenzij je een (geschikt bevonden) vervang(st)er hebt gevonden.
e. Bij annulering van cursus of opleiding is geen restitutie mogelijk van de administratiekosten. Indien nog niet betaald ontvangt u een naheffing van deze kosten.
f. Er is geen restitutie mogelijk bij het tussentijds stoppen van een cursus of opleiding.


1b. Bij schriftelijke annulering van één daagse cursussen worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

a. Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de eerste cursusdag, krijg je het cursusgeld terug gestort met uitzondering van €25,- voor administratiekosten. 

b. Tussen 6 weken en 1 maand ben je de helft van het bedrag verschuldigd. 

c. Binnen 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het hele cursusbedrag in rekening gebracht tenzij je een (geschikt bevonden) vervang(st)er hebt gevonden.
e. Bij annulering van cursus of opleiding is geen restitutie mogelijk van de administratiekosten. Indien nog niet betaald ontvangt u een naheffing van deze kosten.
f. Er is geen restitutie mogelijk bij het tussentijds stoppen van een cursus.


2. Een kwart van het inschrijfgeld voor de Lomi Lomi cursussen wordt na annulering niet geretourneerd (€25,-), en blijft, indien nog niet voldaan, open staan als kosten voor de cursist. 


3. Administratie kosten of aanbetalingen die gedaan zijn aan de hand van een aanbieding worden niet gecrediteerd. Na ontvangst van de administratiekosten/aanbetaling wordt uw inschrijving in verdere behandeling genomen.