arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil je een afspraak maken, meer informatie of een vraag stellen? Ik hoor graag van je!


Voor het maken van een afspraak voor verder dan een paar dagen in de toekomst kun je bij voorkeur mailen. De snelste manier is om de dagen en tijdstippen te vermelden waarop je kunt en ook het type behandeling en voor hoeveel minuten. Als je een voorkeursdatum of tijd hebt, hou ik daar zo veel mogelijk rekening mee. Mijn intentie is om binnen 48 uur te reageren.


Eerste formulier

  • Uit Handen draagt zorg voor je persoonlijke gegevens en registreert alleen het hoognodige. Om een afspraak je maken heb ik hiervoor wel je toestemming nodig. Uitgebreide info vind je via de link.


Tot 24 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Door een afspraak te maken stem je hier mee in. Als er sprake is van overmacht (en je hebt telefonisch contact gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen en de afspraak naar een andere datum binnen dezelfde week of de week erna verzetten.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden Praktijk Den Haag klik hier

Openingstijden Praktijk in Nijmegen klik hier

Lokatie Den Haag

Lokatie Nijmegen-  Lent

Praktische informatie 

Contactinformatie

Telefoonnummer: 06-1999 9547

mail adres: uithanden@gmail.com


Bedrijfsgegevens

Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording

KvK nummer: 50415921

Bank IBAN: NL63INGB0751055433

Overboekingen t.n.v. L Kaptijn

Bank gegevens gelden voor cursussen, workshops, kadobonnen en strippenkaarten. Voor massages in de praktijk is de betaling contant. Indien losse massages toch per bank worden betaald, geldt i.v.m administratiekosten een meerprijs van 1 euro. Wij hopen op je begrip hiervoor.


Lokaties

Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording ligt in Den Haag en Nijmegen. De praktijk is zowel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (www.9292.nl) als per auto. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg. 

In Den Haag is de praktijk goed bereikbaar vanuit Leidschendam, Ypenburg, Pijnacker, Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland. 

De praktijk in Lent (Nijmegen) is ook goed bereikbaar vanuit oa. Beuningen, Berg en Dal, Elst, Lent, Nijmegen, Nijmegen-Noord, Ubbergen, Weurden, Wijchen, Oosterhout (GE) en Groesbeek.

Parkeren is gratis.

trager-nijmegen