lomi-lomi-massage-workshop

Eendaagse Lomi Lomi Massage cursus

lomi-lomi-massage-workshop

Hawaiiaanse achtergrond

Het ontstaan en de rijkdom van deze oeroude traditie  van helend lichaamswerk, Lomi Lomi Massage

lomi-lomi-massage-workshop

Verschillende massagetechnieken met je onderarmen vanuit de flow van Lomi Lomi

workshop-lomi-lomi-massage

Verbinding

De intentie van Lomi Lomi Massage is het versterken van de verbinding met je authentieke zelf, je ziel. 

Cursusdata 2023:

22 jan. Den Haag

23 feb. Nijmegen

workshop-lomi-lomi-massage-nijmegen-den-haag

"Wise secrets of Aloha": zo kun je de Hawaiiaanse spiritualiteit zeker noemen. Huna, ho'oponopono, Lomi Lomi massage zijn allemaal doordrongen met de oeroude wijsheden van Hawaiiaanse sjamanen. De holistische benaderingen brengen lichaam, emoties, ziel en bewustzijn in verbinding met elkaar waardoor je meer balans gaat ervaren in jezelf en je leven. Inzichten komen en geven helderheid om andere keuzes te maken. Zo kom je steeds dichter bij je essentie en het leven dat bij je past.


vervolg cursus lomi lomi massage

Het was een mooie, deugddoende en hartverwarmende dag. Mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid en de cursus wordt zo mooi, liefdevol en tegelijk duidelijk uitgelegd en opgevolgd. Echt top. Dankjewel!

In deze workshop cursus van één dag maak je kennis met de Temple Style Lomi Lomi die bekend is om zijn lange strijkingen met de onderarmen en de liefdevolle aandacht. 

lomi-lomi-massage-workshop
lomi-lomi-massage-workshop

-  maak je kennis met een paar principes en leer je verschillende technieken die kenmerkend zijn

- ontdek je het verschil tussen masseren met je onderarmen en Lomi Lomi Massage (dat is duidelijk voelbaar!)

aloha-betekenis

- creëren we met elkaar een veld van Aloha

Professionaliteit met veel persoonlijke aandacht

Een zeer gedegen, goed gestructureerde opleiding waarin Lotte de juiste snaar weet te raken zodat iedereen met GEVOEL masseert en niet alleen de techniek aanleert.

Aukje Koole
Lotte zorgt voor een warme, open en liefdevolle sfeer
De cursus voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Lotte zorgt voor een warme, open, liefdevolle, veilige en verbindende sfeer en ze ademt als het ware Lomi Lomi.
Gert de Ceuster
lotte-kaptijn-lomi-lomi-massage-cursus

Docente Lotte Kaptijn

Lotte is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerlinge van Kahu Abraham (Rosalie Samet). Daarnaast heeft ze losse trainingen gevolgd in Lomi Lomi Massage. Sinds meer dan 21 jaar verdiept zij zich in diverse vormen van lichaamswerk, bewustwording en spirituele groei. Sinds 10 jaar geef t zij les in deze oeroude traditie van integratie en heling.

Ze is opgeleid als docente (CRKBO erkend), masseur en ervaringsgericht therapeut (aangesloten bij de NVPA).  


"Iedere Lomi Lomi Massage is een ervaring die persoonlijk is. Het weet mensen te raken, openen en opnieuw te verbinden met zichzelf. Elke keer ben ik weer dankbaar dat ik deel mag uit maken van dat proces. 

Het proces van ontwikkeling en verdieping gaat altijd door, dat is de beweging die onze ziel in gang zet om de mooiste versie van jezelf te worden. Je kunt je er tegen verzetten of er in mee bewegen (het tweede is een stuk prettiger kan ik je zeggen ;) ). Wat kies jij?"

Is deze Lomi Lomi Massage workshop voor jou?

De cursus is toegankelijk voor iedereen die open staat voor massage, aanraking en holisme. Ook zonder massage ervaring ben je dus van harte welkom. Het geeft inspiratie, ontspanning en je leert iets waardevols. Ben je masseur, dan kun je de technieken integreren in de massages die je geeft. Naast dat het een verrijking is, ontzie je handen en gewrichten zodat je meer energie over houdt en je lichaam minder belast.


Kosten 

125 euro voor een hele lesdag van 10-17 uur incl. handleiding, koffie, thee en wat lekkers


Data 2022

16 oktober Den Haag

25 oktober Nijmegen


Data 2023

22 jan. Den Haag

23 feb. Nijmegen


Ik wil me inschrijven