kennismakings-cursus-lomi-lomi-massage-nijmegen

Eendaagse Kennismakings cursus Lomi Lomi Massage

Laat je meenemen in de "healing touch of Aloha"

lomi-lomi-massage-workshop

Lomi Lomi Massagetechnieken

Leer je handen, onderarmen en hele zijn inzetten in deze sierlijke,  contactvolle en stromende massage

lomi-lomi-massage-workshop

Hawaiiaanse spiritualiteit 

Ervaar de liefdevolle, wijze en holistische visie van Hawaii.  Integratie van Aloha, Ohana, Ho'oponopono en Huna, geeft de Lomi Lomi Massage zijn unieke diepgaande werking.

workshop-lomi-lomi-massage

Intentie van verbinding

De intentie van Lomi Lomi Massage is het versterken van de verbinding met je authentieke zelf en het kunnen loslaten van je ego

Data 2024:

10 november Nijmegen

Ontdek de helende kracht van Lomi Lomi Massage

Wil je masseren met je handen en onderarmen, als een vloeiende dans op het lichaam die het gevoel geeft alsof je door 4 mensen tegelijk gemasseerd wordt? Jezelf en je massages verrijken met de kracht van intentie en verbinding?

Lomi Lomi Massage is een meditatieve, liefdevolle, diepwerkende massagevorm die jou als masseur óók energie geeft. Je ontvangt dus terwijl je geeft. Je leert unieke strijkingen die kenmerkend zijn voor deze massage. Daarnaast verdiepen we ons in het spirituele Hawaiiaanse gedachtengoed. Doe inzicht op in de traditionele holistische beoefeningen zoals Aloha, Ho'oponopono, het veld van eenheidsbewustzijn (besef van Ohana) en Huna en hoe dit de Lomi Lomi Massage tot veel meer maakt dan een massage met de onderarmen.


Een holistische, aandachtvolle massage die het contact met je-Zelf versterkt. De Lomi Lomi brengt je naar een plek van rust, verbondenheid en inspiratie in jezelf  en het herstelt de balans tussen je fysieke-, energetische-, emotionele- en bewustzijnslichaam. Er zijn verschillende stijlen van deze massage stroming met ieder zijn eigen effect. In deze Lomi Lomi Tempel Stijl komt de kwaliteit van water sterk naar voren. Dit zorgt voor stroming en het in beweging brengen van blokkades in jezelf en in je leven; het effect is helend. Wat Lomi Lomi Massage precies met je doet, is lastig om te vatten in woorden...het is iets om te ervaren. Wat ik vaak terugkrijg van klanten is:  "dit is echt heel anders dan alle massages die ik ooit heb ontvangen. Het is eigenlijk geen massage maar een unieke ervaring...". Of "het is alsof ik in een andere bewustzijnsstaat was"...."ik zag kleuren"....."ik zag beelden"..."het tintelt over mijn hele lichaam en ik voel een enorme rust". 


vervolg cursus lomi lomi massage

Katrin

Mooie hartverwarmende dag

Het was een mooie, deugddoende en hartverwarmende dag. Mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid en de cursus wordt zo mooi, liefdevol en tegelijk duidelijk uitgelegd en opgevolgd. Echt top. Dankjewel!
workshop-lomi-lomi-massage-nijmegen-den-haag

Wat kun je verwachten van de cursusdag?

Tijdens deze introductiecursus neem ik je mee in de verschillende elementen die de Lomi Lomi tot een contactvolle en diepwerkende massage maken. Het is een dag waarin je kennis maakt met de rijke visie en kracht van deze vorm van helend lichaamswerk.

Verrijk jezelf en je massagevaardigheden en:

lomi-lomi-massage-workshop

- leer over de Hawaiiaanse historie en de achtergrond van Lomi Lomi Massage

lomi-lomi-massage-workshop

-  maak kennis met de principes en de intentie van de massage en de waarde van Aloha en Ohana

-   leer verschillende, vloeiende massagetechnieken met de onderarmen, die kenmerkend zijn voor de Lomi Lomi Massage. Hierbij laat je de bewegingen vanuit je hele lichaam komen, zodat de masseur en de gemasseerde uit zijn hoofd en in zijn lichaam komt

aloha-betekenis

ontdek je het verschil tussen masseren met je onderarmen en Lomi Lomi Massage (dat is duidelijk voelbaar!)

Ik wil me inschrijven

Reacties van deelnemers

Professionaliteit met veel persoonlijke aandacht

Een zeer gedegen, goed gestructureerde opleiding waarin Lotte de juiste snaar weet te raken zodat iedereen met GEVOEL masseert en niet alleen de techniek aanleert.

Aukje Koole
Lotte zorgt voor een warme, open en liefdevolle sfeer
De cursus voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Lotte zorgt voor een warme, open, liefdevolle, veilige en verbindende sfeer en ze ademt als het ware Lomi Lomi.
Gert de Ceuster
lotte-kaptijn-lomi-lomi-massage-cursus

Docente Lotte Kaptijn

Lotte  is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerlinge van Kahu Abraham (Rosalie Samet). Daarnaast heeft ze losse trainingen gevolgd in Lomi Lomi Massage bij onder andere Kumu Kawika Foster. Sinds meer dan 21 jaar verdiept zij zich in diverse vormen van lichaams- en proceswerk,  bewustwording, holistische psychologie en spirituele groei. Haar eigen proces is hierin een belangrijke rode draad, waardoor ze het doorleefd heeft en spreekt uit ervaring.

Sinds 12 jaar geeft zij les in deze oeroude traditie van integratie en heling.

Verder is Lotte CRKBO erkend docente, masseur en ervaringsgericht therapeut (aangesloten bij de NVPA).  

"Iedere Lomi Lomi Massage is een ervaring die persoonlijk is. Het weet mensen te raken, openen en opnieuw te verbinden met zichzelf. Elke keer ben ik weer dankbaar dat ik deel mag uit maken van dat proces. 

Ik ervaar het beoefenen van de Hawaiiaanse visie en tradities als een proces van ontwikkeling en verdieping die altijd door gaat en wordt weerspiegeld in je dagelijks leven. Dat is de beweging die onze ziel in gang zet om meer in contact met onze authentieke kwaliteiten en kracht te komen. Zo komen er allerlei ervaringen op ons pad die ons uitnodigen om dingen aan te kijken die nog in ons onderbewustzijn liggen opgeslagen. Een aanspraak op je moed en verlangen om vanuit innerlijke vrijheid en verbinding te leven en  ons dichter bij onszelf te brengen. De kunst is om te vertrouwen, ons verzet los te laten en de intentie van vergeving en onvoorwaardelijke liefde steeds weer in de praktijk te brengen.


E komo mai (wees welkom) om hier meer over te leren."

Warme groet Lotte

Is deze Lomi Lomi Massage workshop voor jou?

De cursus is toegankelijk voor iedereen die open staat voor massage, aanraking en holisme. Ook zonder massage ervaring ben je dus van harte welkom. Het geeft inspiratie, ontspanning en je leert iets waardevols. Ben je masseur, dan kun je de technieken integreren in de massages die je geeft. Naast dat het een verrijking is, ontzie je handen en gewrichten zodat je meer energie over houdt en je lichaam minder belast.


Kosten 

135 euro voor een hele lesdag van 10-17 uur incl. handleiding, koffie, thee en wat lekkers

Data 2024

10 november Nijmegen


Verdere verdieping met de 5 daagse basiscursus

Praktijk Uit Handen biedt als vervolg op deze introductiecursus een 5 daagse basiscursus Lomi Lomi Massage aan.

Hier leer je de Hawaiiaanse holistische visie via de ervaring integreren in de massage. En je krijgt een rijk scala aan Lomi Lomi Massagetechnieken aangeboden met doorgaande, openende strijkingen met de onderarmen; zowel op als onder het lichaam. Zo leer je een volledige, traditionele Lomi Lomi Massage geven. Een vol contact die de connectie met jezelf en de ander versterkt zodat de massage een helende ervaring wordt.

Deze cursus wordt ook gegeven als retraite in een prachtig en sfeervol Wellness centrum in Zeeland.

Ik wil me inschrijven