lomi-lomi-massage-workshop

Eendaagse Kennismakings cursus Lomi Lomi Massage

Laat je meenemen in de "healing touch of Aloha"

lomi-lomi-massage-workshop

Lomi Lomi Massagetechnieken

Uiteenlopende massagetechnieken met het volle contact van je onderarmen, vanuit de flow van de Lomi Lomi

lomi-lomi-massage-workshop

Hawaiiaanse visie

De traditionele Hawaiianen hebben een oeroude visie die zijn tijd ver vooruit was. De kern van deze visie (zoals Aloha, Ohana en Huna) doordringt dit helende lichaamswerk, de Lomi Lomi Massage

workshop-lomi-lomi-massage

Verbinden

De intentie van Lomi Lomi Massage is het versterken van de verbinding met je authentieke zelf, je ziel. En om de relatie te ervaren tussen jou en de wereld om je heen. Zo binnen zo buiten...

Cursusdata 2023:

27 nov. Tilburg


Data 2024

22 jan. Den Haag

Inhoud van de Eendaagse cursus Lomi Lomi Massage

Wat Lomi Lomi Massage is en met je doet, is lastig om te vatten in woorden. Het is een ervaring die je meeneemt naar de connectie met je-Zelf. Naar een plek van rust, verbondenheid; waar je jezelf kunt ervaren als groter dan je fysieke lichaam. Wat ik vaak terugkrijg van klanten is "dit is echt heel anders dan alle massages die ik ooit heb ontvangen. Het is een ervaring...". 

Tijdens deze introductiecursus wil ik je hierin meenemen... Je maakt kennis met de Hawaiiaanse principes en elementen en  de intentie van de massage. Je leert een reeks Lomi Lomi Massagetechnieken met de onderarmen, waarbij je de bewegingen vanuit je hele lichaam laat komen. Dit maakt de Lomi Lomi tot een unieke en diepwerkende ervaring. Het is een dag waarin je kennismaakt met de rijke visie en kracht van deze vorm van helend lichaamswerk. Een veld van Aloha en Ohana zijn hierbij de basis. 


vervolg cursus lomi lomi massage

Katrin

Mooie hartverwarmende dag

Het was een mooie, deugddoende en hartverwarmende dag. Mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid en de cursus wordt zo mooi, liefdevol en tegelijk duidelijk uitgelegd en opgevolgd. Echt top. Dankjewel!

Op deze lesdag:

lomi-lomi-massage-workshop

- leer je over de Hawaiiaanse historie en de achtergrond van Lomi Lomi Massage

lomi-lomi-massage-workshop

-  maak je kennis met essentiële Lomi Lomi principes en leer je verschillende technieken die kenmerkend zijn

- ontdek je het verschil tussen masseren met je onderarmen en Lomi Lomi Massage (dat is duidelijk voelbaar!)

aloha-betekenis

- creëren we met elkaar een veld van Aloha

workshop-lomi-lomi-massage-nijmegen-den-haag

Lomi Lomi Massage en Hawaiiaanse spiritualiteit

Lomi Lomi Massage is een helende vorm van lichaamswerk die lichaam, emoties en bewustzijn met elkaar in verbinding en balans brengt. Naast vloeiende, dansachtige massagetechnieken met de onderarmen, zijn Hawaiiaanse wijsheden geïntegreerd, wat de Lomi Lomi Massage zijn diepgaande werking geeft. 

Er is hierbij aandacht voor de wisselwerking tussen het fysieke lichaam en hoe je psychisch in je vel zit. Het afgestemde geheel werkt ondersteunend in het (meer) in verbinding staan met je authentieke zelf.


Op deze dag maak je kennis met de basis van deze massage en leer je verschillende Lomi Lomi massagetechnieken. De kracht van Aloha en Ohana nemen hierbij een belangrijke plek in.


Reacties van deelnemers

Professionaliteit met veel persoonlijke aandacht

Een zeer gedegen, goed gestructureerde opleiding waarin Lotte de juiste snaar weet te raken zodat iedereen met GEVOEL masseert en niet alleen de techniek aanleert.

Aukje Koole
Lotte zorgt voor een warme, open en liefdevolle sfeer
De cursus voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Lotte zorgt voor een warme, open, liefdevolle, veilige en verbindende sfeer en ze ademt als het ware Lomi Lomi.
Gert de Ceuster
lotte-kaptijn-lomi-lomi-massage-cursus

Docente Lotte Kaptijn

Lotte is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerlinge van Kahu Abraham (Rosalie Samet). Daarnaast heeft ze losse trainingen gevolgd in Lomi Lomi Massage. Sinds meer dan 21 jaar verdiept zij zich in diverse vormen van lichaams- en proceswerk,  bewustwording en spirituele groei. Sinds 10 jaar geeft zij les in deze oeroude traditie van integratie en heling.

Ze is opgeleid als docente (CRKBO erkend), masseur en ervaringsgericht therapeut (aangesloten bij de NVPA).  


"Iedere Lomi Lomi Massage is een ervaring die persoonlijk is. Het weet mensen te raken, openen en opnieuw te verbinden met zichzelf. Elke keer ben ik weer dankbaar dat ik deel mag uit maken van dat proces. 

Het proces van ontwikkeling en verdieping gaat altijd door, dat is de beweging die onze ziel in gang zet om meer in contact met je authentieke zelf te komen. Je kunt je er tegen verzetten of er in mee bewegen (het tweede is een stuk prettiger kan ik je zeggen ;) ). Wat kies jij?"

Is deze Lomi Lomi Massage workshop voor jou?

De cursus is toegankelijk voor iedereen die open staat voor massage, aanraking en holisme. Ook zonder massage ervaring ben je dus van harte welkom. Het geeft inspiratie, ontspanning en je leert iets waardevols. Ben je masseur, dan kun je de technieken integreren in de massages die je geeft. Naast dat het een verrijking is, ontzie je handen en gewrichten zodat je meer energie over houdt en je lichaam minder belast.


Kosten 

135 euro voor een hele lesdag van 10-17 uur incl. handleiding, koffie, thee en wat lekkers

Data 2023

27 nov. Tilburg

Data 2024

22 jan. Den Haag


Verdere verdieping met de 5 daagse basiscursus

Praktijk Uit Handen biedt als vervolg op deze introductiecursus een 5 daagse basiscursus Lomi Lomi Massage aan.

Hier leer je de Hawaiiaanse holistische visie via de ervaring integreren in de massage. En je krijgt een rijk scala aan Lomi Lomi Massagetechnieken aangeboden met doorgaande, openende strijkingen met de onderarmen; zowel op als onder het lichaam. Een vol contact die de connectie met jezelf en de ander versterkt zodat de massage een helende ervaring wordt.

Ik wil me inschrijven