Waarom geven deze massages meer herstel en een langduriger effect?

Lotte Kaptijn is gespecialiseerd in massage technieken die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Dit heeft een positieve invloed op stressgerelateerde- en pijn klachten

Praktijk Uit Handen: Bewustwording en Massage in Den Haag en Nijmegen

Visie en benadering

De manier waarop Massage en Bewustwording wordt ingezet bij Praktijk Uit Handen maakt het mogelijk om anders om te gaan met pijn klachten en met fysieke en emotionele stress klachten. De insteek is om deze klachten te verminderen door middel van massage en eventueel te kijken naar je leefstijl qua voeding, beweging en ontspanning. Hierdoor kun je letterlijk en figuurlijk vrijer en gemakkelijker gaan bewegen in jezelf en je leven. 

De aandachtige aanraking nodigt uit om je zorgen en spanningen volledig "Uit Handen" te geven, zodat je meer in balans en met meer energie en lichtheid naar huis kunt gaan.


Massage bij de volgende stress- of pijn klachten of vragen op jouw van toepassing

- Ben je toe aan diepe ontspanning? Een massage waarbij het zelfregulerend vermogen wordt gestimuleerd?

- Heb je pijn- en/ of emotionele klachten die veroorzaakt worden door stress en/of overbelasting?

- Heb je verscheidene klachten waar je de oorzaak niet van weet?

- Heb je weinig energie?

- Voel je je (vaak) overprikkeld

- Vind je het lastig om de verbinding met je lichaam te voelen?

- Is het een uitdaging om ontspannen te blijven in de hectiek van de dag?

Dan kunnen de massages bij Praktijk Uit Handen in Den Haag en Nijmegen je verder op weg helpen. 

Bewustwording en Massage ondersteunt je om veerkrachtiger te worden, meer helderheid te krijgen in je denken en voelen en om je gezondheid en je letterlijke en figuurlijke beweeglijkheid te versterken.


De massage praktijk zit aan de rand van Den Haag en in Nijmegen. Voor openingstijden klik op de plaatsnaam of ga in de menubalk naar "de Praktijk".

Meer informatie

Soorten massages

Je kunt kiezen uit massages ter ontspanning of ter vermindering van pijn- en stress gerelateerde klachten (therapeutische massages). 

Je kunt terecht voor:

- Anti stress massage

- Holistische Massage

- Ontspannings Massage

- Lomi Lomi Massage

- Bewustwordings massage

Lees meer...

Tarieven 

Je kunt al een massage boeken vanaf 32,50 euro.

Voor een volledig overzicht van de tijdsduur en prijzen van de massages, klik hier

Ervaringen met massage...

"Al tijden heb ik last van een oude sport blessure die telkens terugkomt. Door Lotte's vakkundigheid en haar manier van aanpak tijdens de massage behandeling kon ik heel snel weer gaan sporten.

Het is een aanrader om je door Lotte te laten masseren, want haar aanraking is echt en gemeend. Ik voel me erg op mijn gemak en zeer ontspannen bij haar."

Alain 

"Ik heb verschillende massagevormen bij Lotte ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Zij weet ook altijd precies de plekken te vinden die gevoelig zijn en dan jubel ik af en toe best even, maar goed het is voor mijn eigen bestwil en daarna gaat het weer een stuk beter.

Sinds ik bij Lotte massages krijg, ben ik niet meer bij de fysiotherapeut geweest, .......... (bovendien is haar behandeling een stuk prettiger dan bij de fysiotherapeut). Ik kijk er dan ook elke maand naar uit om weer naar naar toe te gaan en ik kan haar massages bij iedereen aanbevelen."

Corrie van Welzen

Wat zijn de mogelijkheden en hoe is de aanpak?

In overleg stellen we een traject samen om je zo goed mogelijk verder te helpen met je vraag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massage die gericht is op ontspanning of meer therapeutisch wordt ingezet; eventueel in combinatie met lichaamsbewustwording en bewegingseducatie. Ook krijg je oefeningen mee zodat je ook leert hoe je zelf je spanningsklachten kunt verminderen.

Klik hier voor informatie

Aangesloten bij beroepsverenigingen

De massages worden uitgevoerd door Lotte Kaptijn, gediplomeerd masseuse N.E.S.M./ V.O.S.; aangesloten bij RIAS Reguliere Internationale Algemene Sportverzorging en Massage Vereniging 

En lid van VTAN Vereniging Trager Approach Nederland. Klik hier voor meer informatie


Lokatie

Praktijk Uit Handen, voor Bewustwording en Massage in Den Haag en Nijmegen, ligt vlakbij uitvalswegen die het makkelijk maken om de praktijk vanuit omliggende gemeenten te bereiken. Zoals oa. Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Wateringen, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam, Leidscheveen, Poeldijk, De Lier , Monster en andere lokaties in het Westland.

Vanaf eind mei 2018 kun je ook terecht in Nijmegen. Daar is de praktijk ook goed bereikbaar vanuit oa. Beek, Berg en Dal, Lent, Ubbergen, Weurden, Wijchen, Oosterhout (GE) en Groesbeek.