arrow_drop_up arrow_drop_down
therapeutische massage nijmegen

Therapeutische massage of massage ter ontspanning


In Nijmegen- Lent en Den Haag

Verschil tussen therapeutische massage en massage ter ontspanning

Wil je diep ontspannen, een heerlijk moment voor jezelf en lichaam en geest tot rust laten komen? Dan kun je kiezen uit diverse massages ter ontspanning. Weet je niet wat je wilt kiezen of wat past bij je vraag of wensen, dan helpen wij je graag op weg!

Loop je al langer rond met pijn- of stress klachten; zoals rug, nek en schouder klachten, pijnlijke spieren, slapeloosheid, onrust, burn-out of heb je diverse onverklaarbare klachten? Heb je moeite met ontspannen, contact ervaren met je lichaam, voelen ed.? Dan kan de therapeutische massage een uitkomst bieden. 

Massage ter ontspanning

ontspanningsmassage nijmegenPraktijk Uit Handen, voor Bewustwording en Massage, biedt een rijk scala van massages die gericht zijn op ontspanning en vermindering van pijn of stress klachten. De ene massage is meer gericht op het fysieke lichaam (spieren, bloedcirculatie, bindweefsel), om deze soepel en gezond te houden. De andere is meer gericht op het herstellen van balans op fysiek én energetisch vlak, door het de stroom van energie a.h.w. te versterken.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kijken we op basis van je wensen, welke massage daar bij aansluit.


Je kunt kiezen uit de volgende massages:

1. Anti-Stress Massage

2. Holistische Massage

3. Lomi-Lomi Massage

4. Ontspanningsmassage

5. Sportmassage

6. Duo Massage

7. Massage aan Huis

Door op de naam van de massage te klikken, kun je lezen over de inhoud en benaderingswijze van de massage.


De massages worden gegeven in Nijmegen en Den Haag


Klik hier voor meer informatie over de visie en achtergrond van Praktijk Uit Handen in Nijmegen- Lent en Den Haag

Therapeutische Massagemassage therapie nijmegen

Deze behandeling is specifiek gericht op het verlichten van je klachten. Blijvende verbetering in hoe je je voelt, door massage, bewustwording ( oa. op het gebied van leefstijl en lichaamshouding), integratie van diverse effectieve oefeningen op het gebied van houding en stress release.  

Bij welke klachten de behandelingen effectief zijn lees je hier.


Er worden een aantal vormen van therapeutische massage aangeboden.

1. Bewustwordingsmassage

2. Holistische Massage

3. Lomi Lomi Massage

4. Sport- of ontspanningsmassage

Middels een intake kijken we wat het beste aansluit bij je wensen en vragen, zodat de massage aansluit bij wat je wilt en nodig hebt.

Door op de naam van de massage te klikken, kun je lezen over de inhoud en benaderingswijze van de massage


Het verschil van deze massages ten opzichte van degene die ter ontspanning worden ingezet, is de intentie en diepte waarmee gewerkt wordt. Ook kan houding correctie of bewegingseducatie onderdeel uitmaken van de behandeling zodat de oorzaak van de klacht kan worden achterhaald en je zelf leert om het spanningsniveau in je lichaam te reguleren.

Als blijkt dat je klachten psychosomatisch zijn, behoort ook ervaringsgerichte psychosociale therapie tot de mogelijkheden


Klik hier voor meer informatie over de visie en achtergrond van Massage Praktijk Uit Handen in Nijmegen- Lent en Den Haag