Wil je een afspraak maken, meer informatie of een vraag stellen? Ik hoor graag van je!


Voor het maken van een afspraak voor verder dan een paar dagen in de toekomst kun je bij voorkeur mailen. De snelste manier is om de dagen en tijdstippen te vermelden waarop je kunt en ook het type behandeling en voor hoeveel minuten. Als je een voorkeursdatum of tijd hebt, hou ik daar zo veel mogelijk rekening mee. Mijn intentie is om binnen 48 uur te reageren.


Eerste formulier

  • Uit Handen draagt zorg voor je persoonlijke gegevens en registreert alleen het hoognodige. Om een afspraak je maken heb ik hiervoor wel je toestemming nodig. Uitgebreide info vind je via de link.


Tot 24 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Door een afspraak te maken stem je hier mee in. Als er sprake is van overmacht (en je hebt telefonisch contact gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen en de afspraak naar een andere datum binnen dezelfde week of de week erna verzetten.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden  Massagepraktijk Den Haag klik hier

Openingstijden Massagepraktijk Nijmegen- Lent klik hier

Locatie Den Haag

Locatie Nijmegen-  Lent

Praktische informatie 

Contactinformatie

Telefoonnummer: 06-1999 9547

mail adres: uithanden@gmail.com


Bedrijfsgegevens

Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording

KvK nummer: 50415921

Bank IBAN: NL63INGB0751055433

Overboekingen t.n.v. L Kaptijn

Bank gegevens gelden voor cursussen, workshops, kadobonnen en strippenkaarten. Voor massages in de praktijk is de betaling contant. Indien losse massages toch per bank worden betaald, geldt i.v.m administratiekosten een meerprijs van 1 euro. Wij hopen op je begrip hiervoor.

trager-nijmegen
arrow_drop_up arrow_drop_down