arrow_drop_up arrow_drop_down

Vervolgcursus Lomi Lomi Massage

Verdieping en uitbreiding van je Lomi Lomi Massage Vaardigheden

  • integreren van een Hawaiiaanse chant
  • geavanceerde Lomi Lomi Strokes
  • manieren om met het onderbewustzijn te werken
  • variaties op de strokes die je kent en het maken van vloeiende overgangen
  • Flying Dance Meditatie variaties en de invloed op de energie
  • werken met de Ha (adem)
  • uiteenzetting met de 7 Huna principes
  • persoonlijke feedback en tips

Cursusdata: nieuwe data volgen

Geavanceerde Lomi Lomi Technieken

meer mobilisaties van gewrichten, technieken om onder het lichaam te masseren, werken vanuit de dynamiek, en met diagonalen

Verdieping in je sessies aan brengen

Werken met visualisatie en intentie. Door integratie van een intentie in de massage geef je een transformerende boodschap mee aan het onderbewustzijn (unihipili) 

Werken met de Ha (adem)

Aloha betekent "de aanwezigheid van het goddelijke is in de adem". Ha is essentieel voor het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Door met "Ha breath" te werken kun je energetische blokkades mobiliseren en de levensenergie stimuleren

Uiteenzetting met de 7 Huna principes

oa. de kracht van je gedachten en hoe onbewuste overtuigingen je leven bepalen. Het toepassen van Huna geeft de mogelijkheid om je bewustzijn te vergroten, een dieper begrip van non dualiteit, oorzaak en gevolg en holisme te krijgen. Stap voor stap kun je de controle en beperkingen vanuit je ego laag gaan loslaten.

De Lomi Lomi massage cursus voor gevorderden was weer een zeer mooie verdieping met niet alleen een nieuw arsenaal aan technieken die de massage nog meer bijzonder maakt, maar ook een uitgebreide uiteenzetting over de Hawaiiaanse cultuur en de 7 Huna principes die onszelf en mijn klanten helpen om bewuster en meer in balans in het leven te staan. De manier en het tempo waarop Lotte les geeft sluit helemaal aan bij hoe ik het graag heb. Met haar liefdevolle zijn zorgt Lotte voor een veilige context waarin iedereen er met alles wat er is mag zijn. Ook de lichaamsoefeningen en de flying dance meditatie waarmee elke dag wordt gestart, zorgen er voor dat het hart wordt geopend en het lichaam voldoende gronding krijgt zodat de technieken die geoefend worden optimaal kunnen landen en er een liefdevol contact is tussen diegene die geeft en ontvangt. Tijdens de cursus wordt alles voldoende herhaald en het cursusmateriaal en de filmpjes waarin elke techniek tot in detail wordt getoond zijn een enorme meerwaarde. Nogmaals ongelofelijk veel dank Lotte en Louis  (assistent) voor de geweldige opleiding, jullie geduld en de professionele en liefdevolle ondersteuning. Ik ben verkocht en verknocht aan de Lomi Lomi. 

Gert de Ceuster

Kosten en tijdsduur

De vier hele dagen kosten in totaal: 450 euro incl, BTW. inclusief olie, handleiding, instructiefilmpjes en certificaat van deelname.

De lesdagen duren van 10 tot 17 uur. De data worden, indien mogelijk, aangepast aan ieders mogelijkheden. Dus met de data is evt. nog te schuiven als je je mogelijkheden bijtijds doorgeeft.

De Lomi Lomi Massage Cursus vindt plaats in regio Den Haag of in Nijmegen. De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Er wordt in kleine groepen van max. 12 mensen gewerkt zodat je veel persoonlijke begeleiding krijgt.


Voor wie?

Deze vervolgcursus is toegankelijk voor iedereen die ongeveer 24 uur les heeft gehad en als je in ieder geval een Lomi Lomi Massage van een uur te kunnen geven. Om te kijken of de cursus aansluit bij je niveau, geef je voorafgaand aan de cursus een Lomi Lomi Massage van een uur aan de docente Lotte Kaptijn.


Vragen of meer informatie? 

Neem gerust contact op door hier te klikken of bel naar 06-199 99547. Meer informatie over Lomi Lomi Massage zelf vind je door op de volgende link te klikken Lomi Lomi massage.


De kracht van verbinding

"Na de eerste keer dat ik een Lomi Lomi Massage ontving ervaarde ik een diepe ontspanning op fysiek én mentaal niveau en ook een gevoel van vloeibaarheid en overgave . Dit wil ik ook leren!, dacht ik meteen. Met mijn achtergrond in dans en beweging, was het een massage naar mijn hart. Ik heb les gehad van kumu's (leraren) uit Engeland en Hawaii/ Amerika; waaronder Tamara Ho'okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii). 

De Lomi Lomi Massage is niet alleen een massage maar het is een leefwijze. Het is een ontwikkelingspad dat je gaat, verankerd in de Hawaiiaanse esoterische stroming Huna. Door je als Lomi Lomi Masseur te blijven ontwikkelen, krijgen de sessies steeds meer diepgang."


Mahalo, Lotte Kaptijn

Referentie van de 3 daagse vervolgcursus

Inmiddels is de cursus uitgebreid naar 4 les dagen


Referentie van de vier daagse cursus:


Ik wil me inschrijven!