Massage tarieven...een balans tussen geven en ontvangen

massage-tarieven-nijmegen-lent

Alle vermelde prijzen zijn per persoon!

* De wellness variant van de Lomi Lomi. Wilt u een Lomi in zijn volledigheid ervaren dan kunt u een behandeling van 85 min. of meer boeken.

Betaling van de massages

De betaling voor losse massages in de praktijk of bij massage aan huis is bij voorkeur contant. 

Indien losse massages toch per bank (ter plekke via je bank app.)worden betaald, geldt i.v.m administratiekosten een meerprijs van 1 euro. Wij hopen op uw begrip.

Onderstaande bank gegevens gelden enkel voor cursussen, workshops, cadeau bonnen en strippenkaarten.

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433.Annuleringsvoorwaarden

Massage: tot 24 werk uren voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. De praktijk is in het weekend gesloten. Bij een afspraak op maandag dien je dus uiterlijk op vrijdag te annuleren. Bijv. afspraak op maandag om 11 uur, dan annuleren vóór 11 uur op vrijdag. Neem bij vragen gerust contact op.  

Massageworkshop: bij een massage workshop van bijv. 3 uur geldt een annuleringstermijn van 7 dagen.


In beide gevallen geldt uiteraard dat we hier  over in gesprek komen indien er sprake is van overmacht.


Open handen actie

Als mensen die nog niet eerder in de praktijk gemasseerd zijn en via/ door jou een massage  boeken, ontvang je beide eenmalig een korting van 10 euro op een massage van minimaal 55 min. Dit is een korting van bijna 20%! 

Boekt weer een nieuw persoon onder het noemen van jouw naam een massage, dan krijg je opnieuw de korting. Het is van belang dat je bij het boeken van de massage de volledige naam van de persoon vermeldt.

Let op: De korting is niet van toepassing op de Duo Massage of Lomi Lomi Massage.

massage nijmegen strippenkaart

Massage strippenkaart

– 5 massage behandelingen voor de prijs van 4,5 ( = 10% korting per massage)

– De strippenkaart is voor alle typen massage mogelijk

– De kaart is een jaar geldig

Massage Kadobon

Heerlijk om jezelf, een vriend/vriendin of partner dat cadeau geven. Massage is echt tijd voor jezelf, tot jezelf komen en helemaal ontspannen. De massage kadobon kan tegen elk gewenst bedrag worden gekocht en is een jaar geldig.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Zijn je financiële middelen beperkt? Met een Ooievaarspas (Den Haag) of studentenpas ontvang je 15% korting op de onstpannings-, sport- en holistische massage. Eenzelfde korting geldt indien u kunt aantonen dat u een bijstandsuitkering ontvangt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via uithanden@gmail.com of bel 06-199 99 547.

Klachtenprocedure

Praktijk Uit Handen is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.