ontspanningsmassage-nijmegen-lent

Ontspanningsmassage

Balans tussen stevig en ontspannen voor vermindering van pijn- en stress klachten

ontspanningsmassage nijmegen

Stimuleer je algehele gezondheid met massage

De ontspanningsmassage is een matig stevige tot stevige massage die gericht is op het stimuleren van ontspanning en doorbloeding in spieren, pezen en gewrichten. Hierdoor worden diverse pijn klachten verminderd en wordt de stress cyclus doorbroken zodat het weer rustig wordt in je hoofd en je lichaam de spanning los kan laten. 

Afgestemd op je vraag of klacht worden uiteenlopende oosterse- en westerse massagetechnieken ingezet om je een optimale en effectieve massage te geven. Zacht en stevig, dynamiek en vertraging wisselen elkaar in de ontspanningsmassage af tot een verbonden geheel.

Wat doet ontspannings massage?

Met een regelmatige massage voorkom je blessures, pijn- en stressklachten. Je stimuleert de aanmaak van hormoonachtige stoffen die stress en pijn verminderen. Ook bevorder je optimale conditie van spieren, pezen en gewrichten doordat opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd en de tonus (spanning) in de spier weer naar zijn gebruikelijke, gezonde toestand wordt gebracht. Op deze manier bouw je een reset moment in voor lichaam en geest.

Toegepaste massage technieken

Technieken als palpatie, druk, strijkingen en knedingen uit de sportmassage worden aangevuld met technieken uit de integratieve- en deep tissue massage, thaise yoga massage, lomi lomi massage, cranio sacraal- en fasciatherapie en Trager® Approach om het diepgaande effect van de massage ter ontspanning te vergroten.

ontspannings massage lent

Wil je een moment voor jezelf?

 De ontspanningsmassage wordt afgestemd op jouw vraag en dat wat je lichaam vraagt. Je kunt kiezen om delen van je lichaam te laten masseren (bijv. rug,nek en schouders, de benen, etc), of je lichaam als geheel. Er kan een afspraak worden gemaakt puur ter ontspanning of ter verlichting van fysieke pijn- en spanningsklachten.

De massage wordt aangeboden in Nijmegen- Lent en Den Haag Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Je kunt bellen naar 06-199 99 547 of gebruik onderstaande link