arrow_drop_up arrow_drop_down
massage nijmegen

Op zoek naar een massage ter ontspanning of ter vermindering van pijn- en stress klachten?

Kwaliteit, effectiviteit en masseren met aandacht vinden wij belangrijk en we bieden je graag een massage die aansluit bij je wensen, klachten en vragen. 

Praktijk Uit Handen: Bewustwording en Massage in Den Haag en Nijmegen- Lent

Visie en benadering

Wij zijn gespecialiseerd in massage technieken die het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren en een diepe ontspanning geven. Dit geeft een reset aan je hele systeem; het brengt rust in je hoofd en heeft een positieve invloed op stressgerelateerde- en pijn klachten. Naast massage kan er, indien gewenst, gekeken worden naar je leefstijl qua voeding, beweging, balans tussen inspanning en ontspanning en lichaamshouding. Door je vragen en eventuele klachten holistisch te benaderen wordt de oorzaak aangepakt waardoor de behandeling effectiever is en blijvende verandering kan geven. 


Deze massages zijn effectief bij de volgende vragen en klachten: 

- behoefte aan diepe ontspanning. 

- pijn- en/ of emotionele klachten die veroorzaakt worden door stress en/of overbelasting. Zoals hoofdpijn, prikkelbaar zijn, opgejaagd gevoel, onrust, slecht slapen etc.)

- verscheidene fysiologische, fysieke- en emotionele klachten waar je de oorzaak niet van weet.

- weinig energie of als je herstellende bent van een burn-out.

- het gevoel (vaak) overprikkeld te zijn

- als je het lastig vindt om de verbinding met je lichaam te voelen.

- als het een uitdaging is om ontspannen te blijven in de hectiek van de dag


De massages bij Praktijk Uit Handen in Lent en Den Haag kunnen je dan verder op weg helpen. 

Bewustwording en Massage ondersteunt je om veerkrachtiger te worden, meer helderheid te krijgen in je denken en voelen en om je gezondheid en je letterlijke en figuurlijke beweeglijkheid te versterken.


De massage praktijk zit aan de rand van Den Haag en Nijmegen. Voor openingstijden klik op de plaatsnaam of ga in de menubalk naar "de Praktijk".

Meer informatie

Soorten massages

Je kunt kiezen uit massages ter ontspanning of ter vermindering van pijn- en stress gerelateerde klachten (therapeutische massages). 

Je kunt terecht voor:

- Anti stress massage

- Holistische Massage

- Ontspannings Massage

- Lomi Lomi Massage

- Bewustwordings massage

Lees meer...

Tarieven 

Je kunt al een massage boeken vanaf 32,50 euro.

Voor een volledig overzicht van de tijdsduur en prijzen van de massages, klik hier

Ervaringen met massage...

"Al tijden heb ik last van een oude sport blessure die telkens terugkomt. Door Lotte's vakkundigheid en haar manier van aanpak tijdens de massage behandeling kon ik heel snel weer gaan sporten.

Het is een aanrader om je door Lotte te laten masseren, want haar aanraking is echt en gemeend. Ik voel me erg op mijn gemak en zeer ontspannen bij haar."

Alain 

"Ik heb verschillende massagevormen bij Lotte ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Zij weet ook altijd precies de plekken te vinden die gevoelig zijn en dan jubel ik af en toe best even, maar goed het is voor mijn eigen bestwil en daarna gaat het weer een stuk beter.

Sinds ik bij Lotte massages krijg, ben ik niet meer bij de fysiotherapeut geweest, .......... (bovendien is haar behandeling een stuk prettiger dan bij de fysiotherapeut). Ik kijk er dan ook elke maand naar uit om weer naar naar toe te gaan en ik kan haar massages bij iedereen aanbevelen."

Corrie van Welzen

massage nijmegen den haag

Wat zijn de mogelijkheden en hoe is de aanpak?

Bij een eerste afspraak vindt een korte intake plaats om je vragen, wensen en eventuele klachten in kaart te brengen. Afhankelijk daar van stellen we een traject samen om je zo goed mogelijk verder te helpen met je vraag (of Je maakt gewoon een afspraak als je daar behoefte aan hebt). Hierbij wordt gebruik gemaakt van massage die gericht is op ontspanning of meer therapeutisch wordt ingezet; eventueel in combinatie met lichaamsbewustwording en bewegingseducatie, en tips rond voeding en lichaamshouding. Ook krijg je oefeningen mee zodat je ook leert hoe je zelf je spanningsklachten kunt verminderen.

massage nijmegen

Aangesloten bij beroepsverenigingen

De massages worden uitgevoerd door Lotte Kaptijn, gediplomeerd masseuse N.E.S.M./ V.O.S.; aangesloten bij RIAS Reguliere Internationale Algemene Sportverzorging en Massage Vereniging 

En lid van VTAN Vereniging Trager Approach Nederland. Klik hier voor meer informatie


Locatie

Praktijk Uit Handen, voor Bewustwording en Massage in Den Haag en Nijmegen- Lent, ligt vlakbij uitvalswegen die het makkelijk maken om de praktijken vanuit omliggende gemeenten te bereiken. Zoals oa. Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Wateringen, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam, Leidscheveen, Poeldijk, De Lier , Monster en andere lokaties in het Westland.

In Nijmegen- Lent  is de praktijk goed bereikbaar vanuit o.a. Bemmel, Beek, Beuningen, Berg en Dal, Elst, Nijmegen, Ubbergen, Weurt, Wijchen, Oosterhout (GE) en Groesbeek.