Ervaringen met diverse massages

anti-stress-, holistische-, ontspannings- en sport massage

Lotte is een heel professioneel ! Ik voelde haar gevende intensie tot een diep niveau wat zorgt voor intense ontspanning . I ervaar het zelf !!- Jolieke-
Lotte (praktijk Uit Handen) is duidelijk een integer en kundig therapeut. Het vertrouwen en de rust die ze uitstraalt maakt dat het makkelijk is om te ontspannen en te onderzoeken wat nodig is. Kortom: prettig !
-Tom v. V-

"Al een paar jaar had ik last van een sportblessure in mijn schouder. Meerdere malen ben ik ervoor behandeld bij de fysiotherapeut waarna de klachten bleven terugkomen. Nu ik een paar keer ben gemasseerd (sportmassage) ben ik helemaal van mijn klachten af.

Ik ben zeer tevreden over de kennis en kunde van Lotte. Je merkt aan haar techniek dat ze precies weet wat ze doet."

- Daniel Stap-

"Ik kom reeds meerdere jaren heel geregeld bij Uithanden. Of het nu gaat om dagelijks computerwerk wat een aanslag op de onderarmen is, of een pijnlijke rug door iets te enthousiast in de tuin te werken, Lotte weet feilloos je pijnpunten te vinden en te behandelen. Na een massage voel je gewoon dat je lichaam er beter aan toe is. En dat is niet de enige reden om telkens opnieuw een afspraak te maken: het gewoon fijn om goed gemasseerd te worden."

- Bart-


Massage recensies op externe pagina

Vanwege het opstarten van een nieuwe massage locatie in 2018 in Nijmegen, heeft praktijk Uit Handen er destijds voor gekozen om een actie te laten lopen via Social Deal. Op deze manier is er gewerkt aan het verkrijgen van naamsbekendheid en het opbouwen van een nieuw netwerk. Uit Handen blijft massages verzorgen in Den Haag én Nijmegen.


Een aantal van deze recensies vind je door op onderstaande knop te drukken.

Ontspanningsmassage

"Van Lotte heb ik al heel veel fijne ontspannende massages mogen ontvangen. Zowel stoel massages op het werk als full body massages in haar praktijkruimte. Beide zijn een aanrader.
Lotte is zeer kundig en bedreven. Ze blijft zichzelf ontwikkelen in haar vak. Probleem punten in mijn spieren weet ze dan ook moeiteloos te vinden en te verzachten.

Naast een goede masseuse is Lotte ook nog eens een heel fijn persoon waardoor ik me altijd goed bij op mijn gemak voel bij haar."

- J. Meekes-


"Na een aantal keren door Lotte te zijn gemasseerd, moet ik zeggen dat dit voor mij echt een Lot(te) uit de loterij is. Verbazingwekkend hoe snel ik van de pijn in mijn rug af was, en

hoe goed het nu met mijn knieen gaat, waar ik toch zeker al meer dan een jaar pijnscheuten in had. Ik heb er dus erg veel baat bij, en blijf zeker terug komen, en kan Lotte bij iedereen aanbevelen."

-Dico Couprie-


"Super fijne Lastminute massage gehad. Na de massage kon energie weer heerlijk over mijn rug stromen."

- Michelle-


"Ik kom regelmatig bij Lotte voor een ontspanningsmassage en mijn ervaring is dat zij zeer kundig is en de massage afstemt op mijn behoefte. Dat maakt het extra persoonlijk. Zij masseert met respect en gevoel en dat geeft aan het eind niet alleen ontspanning maar ook een heerlijk gevoel van ruimte. Lotte is bovendien iemand die rust en warmte uitstraalt. In gedachten noem ik haar praktijk niet Uit Handen maar Gouden Handen!"

-Katinka de Zwart-


"Ik kom regelmatig bij Lotte voor een ontspanningsmassage. Zij is zeer kundig en stemt de massage elke keer goed af op je wensen. Daarnaast is zij ook een prettig persoon die rust en warmte uitstraalt. Ik kan haar van harte aanraden."

-Mariska-


"Het was een geschenk van mijn studievrind, duo-massage.

De met overgave en toewijding gedane duo-massage voelde het als een zegen dat de opgebouwde spanningen beetje bij beetje “wegvloeide” uit mijn gespannen lijf en geest.

Dit was een perfecte afsluiting na een wellness ervaring met sauna in Leiden! Dit zou de mens eigenlijk elke maand moeten doen voor lichaam en geest in balans te houden."

- Ruud-


"Van het eerste tot het laatste moment had ik het gevoel door een echte vakvrouw behandeld te worden. Een vrouw die het massage-vak tot in de binnenste vezels van haar bestaan verstaat. Lotte bedankt!!"

-René Cammeraat-


Warme handen. Stevige aanraking die nooit hard wordt; wel zacht waar het nodig is. Warme aandacht. Een ruime technische basis waaruit ze intuïtief de juiste aanpak kiest. Rust.

Met die kwaliteiten stelt Lotte mij in staat om helemaal te ontspannen en alles te ontvangen wat ze geeft in haar massages. En dat is veel! Probeer zelf maar

- Paula Brummelkamp-


"Heerlijke massage gehad aan het eind van mijn zwangerschap, een aanrader!"

- Eveline Anderberg -


" Ik heb verschillende massagevormen bij Lotte ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Zij weet ook altijd precies de plekken te vinden die gevoelig zijn en dan jubel ik af en toe best even, maar goed het is voor mijn eigen bestwil en daarna gaat het weer een stuk beter.

Sinds ik bij Lotte massages krijg, ben ik niet meer  bij de fysiotherapeut geweest, .......... (bovendien is haar behandeling een stuk prettiger dan bij de fysiotherapeut). Ik kijk er dan ook elke maand naar uit om weer naar naar toe te gaan en ik kan haar massages bij iedereen aanbevelen."

- Corrie van Welzen-


 "...... en dank voor je super massage, mijn nek voelt een stuk beter aan"

-Janneke Nijenhuis-


".....de massage heeft mij heel veel deugd gedaan. Voor het

eerste sinds lange tijd ben ik vandaag pijnvvrij geweest.

Ik dank je hiervoor....."

-Akarta-


"Ik voel dat ik me helemaal kan ontspannen onder haar handen........ de

aanraking is afgestemd en zelfverzekerd en haar aanwezigheid geeft me

rust en ruimte...... Met name de Lomi-Lomi vind ik heerlijk bij haar."

-Sanne Slegtenhorst-

Holistische massage

"Met toewijding – dat is het juiste woord voor de aandachtige, liefdevolle

wijze waarop ik ben aangeraakt. ..........hoe Lotte in staat is om intuïtief te

anticiperen op fysieke spanningen, door haar massage aan te passen.

Dat is een gave. Ik voelde me gezien en gekend. Gaandeweg komt ze ook

dichter bij aanleidingen van spanning. Het is mogelijk je te laten meevoeren,

ditmaal eens niet door je gedachtenstroom. Door haar concentratie raak je

zelf ook makkelijker in het moment."

-Freek-


'Druk, druk, druk.' Soms vraag je je af of het een klacht is of een trotse mededeling. Wat eist je omgeving, wat eis je van jezelf?

Lang niet iedereen blinkt uit in de rol van duizendpoot. Gevoelige mensen hebben meer tijd nodig dingen te verwerken en terwijl intuïtie hun kracht is falen zij in het bijbenen van alle input, passend bij het huidige leefklimaat.

Ik spreek uit ervaring – een scherpe en kritische geest geeft bovendien veel stof tot nadenken. Als je dat combineert met perfectionisme heb je een probleem. Je verkrampt in je oordeel en je streven.

Druk, druk, velen hebben het druk en de tijd voor jezelf staat strak ingepland. Ruimte om te bespiegelen, je bagage onder ogen te komen en tot inzichten te komen is schaars. Je hoeft geen perfectionist te zijn om te verkrampen. We staan onder druk, druk, druk.

Hoe objectief is een aanbeveling? Ik kan alleen vertellen wat ik zelf heb ervaren. Lotte blijkt een natuurtalent als het gaat om het intuïtief aanvoelen van de situatie op dat moment. Ze is in staat te communiceren met je lichaam, in dialoog te gaan met de lading in je lijf. Een massage op maat ontstaat als iemand aandachtig en alert aansluit bij je behoeften. Lotte kan dit als geen ander, iets dat je vooral ervaart als je jezelf een serie massages gunt.

Ze geeft je daarbij de gelegenheid om de massage in stilte te ondergaan, als je dat wilt. Iets dat je meer in je lijf en bij je gevoel brengt. Het effect, de overgave is dan vaak diepgaander. In de gevoelswereld kun je alles laten rusten, omdat je alles verbonden weet.

Als je wilt dat er zaken ten goede veranderen lukt dat niet door eindeloos denken. Al voelend kom je in beweging; massage kan een belangrijke rol vervullen bij het openen van nieuwe perspectieven. Geef het gerust uit handen, ik kan het je aanbevelen."

-Maverick- omdat deze persoon anoniem wilde blijven is er een pseudoniem gebruikt


"Elke keer is weer speciaal. Altijd word ik op de juiste manier gemasseerd, soms wat steviger als dat nodig is en een andere keer heerlijk ontspannen. In ieder geval geniet ik er elke keer weer van! (facebook)

- Jordy Bode-


"Lotte has magic hands. She touches your body and reaches your soul. The massages she gave me (Trager approach / Lomi Lomi) were the best I ever experienced. I could let go of all my depressive thoughts and relax completely. With Lotte you are literally "in best hands". Thank you for your help!

-Peter Stadlmeyer-


"Ontspannend en doeltreffend. Lotte wist de pijnpunten haarfijn te vinden en los te maken."

- Astrid van Aggelen-


"Ga al langer dan een jaar regelmatig naar praktijk Uit handen. Haar ontspanningsmassages doen me altijd goed, een half uur ontspanning en iedere keer weer anders, super na een dag werken, je voelt je een ander mens. Lotte Kaptijn masseert heel beheerst en harmonieus, ze is een goede en heel ervaren masseuse."

-Sue Westerman-


"...ik voel me beter door je massage. Tot gauw weer"

-Willem-


".....anders dan de massages die ik gewend ben, het was een

kunstwerk. Heel erg bedankt...."

-Mw. Jongejans-

Sportmassage

"Na een paar maal zeer professionele massage zijn mijn lichamelijke klachten een stuk verminderd.

Ga hier dan ook beslist mee door, bedankt."

- Jan -


"Al tijden heb ik last van een oude sport blessure die telkens terugkomt.

Door Lotte's vakkundigheid en haar manier van aanpak tijdens de massage behandeling kon ik heel snel weer gaan sporten.

Het is een aanrader om je door Lotte te laten masseren, want haar aanraking is echt en gemeend. Ik voel me erg op mijn gemak en zeer ontspannen bij haar."

- Alain -


" Ik heb verschillende massagevormen bij Lotte ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Zij weet ook altijd precies de plekken te vinden die gevoelig zijn en dan jubel ik af en toe best even, maar goed het is voor mijn eigen bestwil en daarna gaat het weer een stuk beter.

Sinds ik bij Lotte massages krijg, ben ik niet meer bij de fysiotherapeut geweest, .......... (bovendien is haar behandeling een stuk prettiger dan bij de fysiotherapeut). Ik kijk er dan ook elke maand naar uit om weer naar naar toe te gaan en ik kan haar massages bij iedereen aanbevelen."

- Corrie van Welzen-