Last van rug -, nek- en schouders? Massage bij Praktijk Uit Handen in Gelderland in combinatie met de volgende elementen, zorgt er voor dat je algehele balans verbetert waardoor je pijn klachten sneller en blijvend minder kunnen worden.

Hierbij wordt gekeken naar en gewerkt met:

rug-nek-schouder-massage-gelderland
  • lichaamshouding en bewegingspatronen
  • uiteenlopende massage technieken die werken op spieren, pezen, bindweefsel en gewrichten
  • balans tussen ontspanning en inspanning
  • hoe je om gaat met stress en wat voor invloed heeft het op je
  • de invloed van je voeding op je pijn- en spannings klachten

We hebben meer invloed op rug- nek en schouderpijn dan we denken. Het is niet puur een kwestie van stress en een volle agenda. Het is vooral HOE je de dingen doet. Gewoontes die er in geslopen zijn en het zelf herstellende vermogen op mentaal en fysiek vlak in de weg zitten. Onbewust trek je bijvoorbeeld je schouders op, zit je in een verkeerde houding en voor je het weet heb je pijn in je rug, nek of schouders. Houdt de spanning in dit gebied aan, dan kan dit op den duur ook hoofdpijn geven.  Ook hoe je om gaat met wat het leven van je vraagt bepaald of je pijn klachten op bouwt: maak je je snel druk en pieker je veel? Of kun je de dingen juist makkelijk van je af laten glijden? Bouw je genoeg rust momenten in voor jezelf of pas je je vooral aan je omgeving aan en ben je vooral van het ene naar het andere aan het hollen? Dit heeft allemaal invloed op de opbouw van interne spanning.

Deze stress- en pijn klachten benadert Praktijk Uit Handen in Gelderland met bewustwording en massage. Door naast massage ook bovenstaande factoren te integreren in de massage, worden je rug- nek- en schouderpijn op een holistische wijze benaderd. De massage is dan effectiever en tegelijkertijd wordt ook de oorzaak van de pijn klacht aangepakt. De nadruk ligt voor 80-90% op massage.

Gebruikte technieken in de rug, nek en schouder massage in Gelderland


In deze massage worden technieken geïntegreerd uit de Sportmassage, Lomi Lomi massage, Thaise massage, Chinese massage en de Trager Approach. De invloed van het bindweefsel op je houding en afgeleide pijn wordt in de behandeling mee genomen. Zo wordt er gewerkt op spieren en energiebanen, met het bindweefselnetwerk en worden stevige- en milde technieken afgewisseld. Er ontstaat een effectieve mix die op een holistische manier werkt door de oosterse en westerse massage technieken met elkaar te combineren. Zo wordt het lichaam gestimuleerd om zelf weer in balans te komen.

Wil je deze massage boeken of er meer over weten?

Klik op de contact button boven in de menu balk. Bij het maken van een afspraak kun je aan geven dat je een rug, nek en schouder massage wilt. Afhankelijk van hoe stevig je gemasseerd wilt worden kun je kiezen uit de sport- ontspannings- of holistische massage.

Informatie over de verschillende massages bij Praktijk Uit Handen in Gelderland

Informatie over de tarieven

Artikelen in Massage bij rug-, nek en schouderpijn in Gelderland