Last van rug -, nek- en schouders? Massage bij Praktijk Uit Handen in Zuid Holland wordt gecombineerd met een aantal elementen die er voor zorgen dat je algehele balans verbetert waardoor je pijn klachten sneller en blijvend minder kunnen worden. De nadruk ligt voor 90% of meer op massage. Tenzij andere gebieden meer aandacht vragen; uiteraard wordt hier over overlegd.

Veel van wat we doen en denken is onbewust en dat zorgt voor ingesleten gewoontes die maken dat je steeds opnieuw spanning op bouwt en daarmee het zelf herstellende vermogen op mentaal en fysiek vlak in de weg zitten. Onbewust trek je bijvoorbeeld je schouders op, zit je in een verkeerde houding en voor je het weet heb je pijn in je rug, nek of schouders. Ook hoe je om gaat met wat het leven van je vraagt  en onverwachte gebeurtenissen bepalen of je pijn klachten op bouwt. Draag je de halve wereld op je schouders, vraag je het uiterste van jezelf Of kun je de dingen juist makkelijk van je af laten glijden en laat je verantwoordelijkheid bij wie het hoort? Bouw je genoeg rust momenten in voor jezelf of ben je heel gevend naar anderen en vergeet je jezelf daarbij? Dit heeft allemaal invloed op de opbouw van interne spanning.

Er wordt gekeken naar en gewerkt met:

rug nek schouder massage zuid holland
  • lichaamshouding en bewegingspatronen
  • uiteenlopende massage technieken die werken op spieren, pezen, bindweefsel en gewrichten
  • balans tussen ontspanning en inspanning
  • hoe je om gaat met stress en wat voor invloed heeft het op je
  • de invloed van je voeding op je pijn- en spannings klachten

Door je bewuster te worden en bepaalde aanpassingen te doen, heb je meer invloed op rug- nek en schouderpijn dan je denkt. Het is dus niet puur een kwestie van stress en een volle agenda. Het is vooral HOE je de dingen doet.

Stress- en pijn klachten benadert Praktijk Uit Handen in Zuid Holland dus met massage én bewustwording. Door naast massage ook bovenstaande factoren te integreren, worden je rug- nek- en schouderpijn op een holistische wijze benaderd. De massage is dan effectiever en tegelijkertijd wordt ook de oorzaak van de pijn klacht aangepakt.

Gebruikte technieken in de rug, nek en schouder massage in Zuid Holland


Naast dat de invloed van het bindweefsel op je houding en afgeleide pijn wordt mee genomen in de behandeling, worden in deze massage technieken geïntegreerd uit de Sportmassage, Lomi Lomi massage, Thaise massage, Chinese massage en de Trager Approach. . Zo wordt er gewerkt op spieren en energiebanen en met het bindweefselnetwerk.  Stevige- en milde technieken worden afgewisseld. Er ontstaat een holistische effectieve mix die waarin oosterse en westerse massage technieken met elkaar worden gecombineerd. Zo wordt het lichaam gestimuleerd om zelf weer in balans te komen.

Wil je deze massage boeken of er meer over weten?

Je kunt contact opnemen door te klikken op de button boven in de menu balk. Bij het maken van een afspraak kun je aan geven dat je een rug, nek en schouder massage wilt. Afhankelijk van hoe stevig je gemasseerd wilt worden kun je kiezen uit de sport- ontspannings- of holistische massage.

Informatie over de verschillende massages bij Praktijk Uit Handen in Gelderland

Informatie over de tarieven

Artikelen in Rug-, nek- en schoudermassage in Zuid Holland