arrow_drop_up arrow_drop_down
praktijk massage nijmegen

Praktijkruimte voor massage in Den Haag

Er is aandacht besteed aan een persoonlijke sfeer en gebruik van natuurlijke materialen. Voordat de massage behandeling begint hebben we een kort gesprek, zodat ik een beeld kan krijgen van de intentie waarmee je komt (kom je om te ontspannen, voor een (fysieke) klachtenbehandeling of heb je een vraag die gerelateerd is aan psychosomatische of -sociale klachten, HSP ed). 

Tijdens de massage wordt je lichaam bedekt met een laken waarbij het lichaamsdeel wat gemasseerd wordt, is blootgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliƫn zoals amandel-, rijst- of kokos olie.

praktijk massage nijmegen

Openingstijden en betaalmogelijkheden

Openingstijden voor massage in Den Haag:

Maandag: 8.30- 21.30 uur

Dinsdag: 8.30 - 21.30 uur

Woensdag: 8.30 - 21.30 uur 

Donderdag: 8.30 - 21.30 uur

Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur

Voor het maken van een afspraak kun je op doordeweekse dagen bellen naar 06-19999547 tussen 8 en 19uur of vul het contactformulier in door hier te klikken.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht (en er telefonisch contact is gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen en de afspraak evt. naar een andere datum verzetten.


Betalingsmogelijkheden

De betaling voor losse massages in de praktijk of bij massage aan huis is contant. 

Betaal je toch per bank? Dan geldt een meerprijs van 1 euro.


Onderstaande bank gegevens gelden voor cursussen, workshops, cadeau bonnen en strippenkaarten.

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433

KvK nummer: 50415921

Adres en ligging van de massage praktijk in Den Haag

De praktijkruimte bevindt zich op een rustige plek in Den Haag en in de buurt van Oud Rijswijk.  De lokatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (www.9292.nl) als met de auto.

Lokatie

Jan ten Brinkstraat 73

2522 HV Den Haag

Let op! Cursussen en workshops vinden afhankelijk van het aantal deelnemers plaats op een andere lokatie. Bij aanmelding wordt je hier per mail over op de hoogte gebracht.


Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording is gevestigd in Den Haag en Nijmegen. De praktijk in Den Haag is zowel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (www.9292.nl) als per auto. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg. In Den Haag is de praktijk goed bereikbaar vanuit Leidschendam, Ypenburg, Pijnacker, Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland.


Parkeren is overdag gratis en betaald vanaf 18 uur.

Informatie over Massage Praktijk

Adres

Jan ten Brinkstraat 73

2522 HV Den Haag

Contact Informatie

tel. nr.: 06-1999 9547

mail: uithanden@gmail.com

Overige informatie

Klachtenprocedure

Praktijk Uit Handen is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen. Zij heeft uiteraard de intentie om "er samen uit te komen". Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.