arrow_drop_up arrow_drop_down
massage workshop nijmegen

Privé Massage Workshop

Massage les voor en met zijn tweeën, in een persoonlijke setting

Massage workshop in Nijmegen of Den Haag

Elkaar als partner, vriend(in) of dierbaar familielid masseren is een verbindende, leuke en ontspannende manier om tijd met elkaar door te brengen. Maar hoe blijft het comfortabel en prettig voor allebei, gedurende twee uur? Misschien herken je dat je snel moe wordt in je handen en armen als je elkaars nek masseert...

In deze privé massage workshop leer je houdingen en massage bewegingen die je op een zacht matje op de grond, kunt toepassen. Zo hoef je geen dure massagetafel te kopen en kun je overal wel een geschikte plek maken om elkaar te masseren. Wil je wél met een massagetafel werken dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Je leert je lichaam zo in te zetten dat je niet moe wordt en massage een aangename manier wordt om aandacht te geven aan elkaar.

Inhoud Privé Massage Workshop

De massage workshop wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat je voorkeuren kunt doorgeven bij het maken van de afspraak:

- wil je elkaar leren masseren op een massagetafel of op een matje op de grond

- een massage ter ontspanning geven of ook spanning in bijv. rug, nek en schouders kunnen verminderen

- En welke technieken wil je toepassen. Je kunt kiezen uit: klassieke-, thaise-massage, of fusion (hier worden elementen uit de verschillende stromingen verwerkt)

Bijzonderheden

- Naast masseren leer je ook welke voorbereidingen helpen om het een fijne, ontspannende ervaring te laten zijn

- Je leert je lichaam zo in te zetten dat je niet moe wordt en elkaar masseren een aangename manier wordt om tijd met elkaar door te brengen

- De workshop is op maat gemaakt. Je kunt aangeven wat voor technieken je wilt leren

- Je ontvangt een handleiding

Praktische informatie privé massage workshop

Tijdsduur van de workshop: drie uur (of langer op verzoek) 

Kosten: 199 euro voor twee personen.

Lokatie: De massage workshop vindt plaats in de Praktijkruimte in Nijmegen of Den Haag of bij jullie thuis (bij de laatste komen er extra kosten bij van minimaal 25 euro, afhankelijk van de reis afstand)

Tijd en datum: op afspraak.


Annuleringsvoorwaarden

Op de Privé Massageworkshop zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Tot 7 dagen voor aanvang van de gemaakte afspraak, kan kostenloos worden geannuleerd. Tot 3 dagen voor aanvang wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht en bij minder dan 3 dagen het gehele bedrag

Je kunt bellen naar 06-19999547 of mailen via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.