Fascia speelt een belanrijke rol in het gezond functioneren van onze weefsels
02 juli 2013 

Fascia speelt een belanrijke rol in het gezond functioneren van onze weefsels

Hoe meer ik er over lees en zie, hoe meer het me fascineert. Fascia is oa. een netwerk van “draden” dat aanwezig is in ons hele lichaam. Het wordt steeds duidelijker dat veel chronische pijn en fysieke beperkingen een oorzaak hebben in spanning in het fascia.
Interessant filmpje:

 

Inge
Door

Inge

op 24 Feb 2015

Hallo Lotte, je schrijft "hoe meer ik er over lees.." Daarom ben ik benieuwd of jij ook weet of er al vakliteratuur bestaat over Fascia in het Nederlands. Ik woon in Oostenrijk en heb een boekenlijst in het Duits over Fascia en op bol.com vind ik alleen boeken in het Engels. Misschien kun jij me verder helpen. Alvast bedankt voor je reactie. Groetjes, Inge

Reactie plaatsen