Massage aan huis

…in privé sfeer, op feesten, evenementen, wellness avonden etc.

Massage aan huis in regio Den Haag, Nijmegen en omstreken. Ben je minder mobiel, heb je een evenement of feest waar je massages wilt aanbieden of wil je je gewoon heerlijk thuis laten masseren? Kies dan voor een masseuse bij jou aan de deur.

In je eigen persoonlijke omgeving is het soms makkelijker om je te ontspannen, omgeven door je eigen spullen, met zelf gekozen muziek en het bespaart daarnaast reistijd. Het kan ook zijn dat je iemand wilt verrassen met een masseuse aan de deur of dat je bij een feest of evenement je gasten iets extra’s wilt bieden. We kunnen dan vooraf een pakketprijs bespreken.

Kosten

Bij massage aan huis betaalt u een meerprijs van 25 euro exclusief eventuele parkeerkosten. Deze kosten komen boven op de normale massage tarieven, dit i.v.m. reistijd, opbouwen en afbreken ed.. Deze meerprijs geldt binnen een straal van 8 km. van de praktijk in Den Haag en Nijmegen. Woont u verder weg, dan kunnen we een prijs afspreken

Om bij u aan huis te komen dient er een afspraak gemaakt te worden voor minimaal één massage van 55 min. of langer.

Rekenvoorbeeld: wil je een massage aan huis van 55 min. en woon je op 7 km afstand van Praktijk Uit Handen, dan zijn de totale kosten 55 + 25 euro = 80 euro

Tip Je kunt er uiteraard ook een gezellige avond van maken met wat vrienden. De meerprijs van de voorrijdkosten blijft hetzelfde. Je kunt dan verspreid over een avond of dag met meerdere mensen van een massage genieten.

In welke regio masseert Praktijk Uit Handen aan huis?

De massage komt aan huis indien je binnen een straal van ongeveer 10 km woont, gemeten vanaf Jan ten Brinkstraat 73, 2522 HV Den Haag; of 10 km ten opzichte van Ubbergseweg 36, 6522 KJ Nijmegen. Binnen dit gebied valt oa. Den Haag, Delft, Delfgauw, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Wateringen, Wassenaar en Zoetermeer. Respectievelijk Nijmegen, Beek, Beuningen, Groesbeek, Lent, Weurt, Ooij, Oosterhout,  Wijchen en Ubbergen.

Woon je verder weg en wil je een massage aan huis? Informeer dan naar de mogelijkheden