Mijn visie op massage en gezondheid: Filmpje en interview
20 mei 2015 

Mijn visie op massage en gezondheid: Filmpje en interview

Al jaren spaar ik bij ASN, de duurzame bank. Elk kwartaal wordt er een duurzame ondernemer in het zonnetje gezet. En dit keer was ik aan de beurt :) . Het licht mijn visie op gezondheid toe (welke holistisch is) en het werk wat ik doe met mijn Bewustwordingsmassage, die gebaseerd is op de Trager® Approach.
Waarin ik mensen weer de mogelijkheden van hun lichaam laat voelen: soepeler bewegen, meer vrijheid, lichtheid en ontspanning. Je wordt vanuit een meditatieve houding aangeraakt, en met zo’n intentie dat het bindweefselnetwerk zich ontspant en je zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd.

Door “massage” maar ook door bewegingseducatie wordt je a.h.w. bewust hoe je de verbinding kunt herstellen met je lichaam en je “basis”, waardoor je meer draagkracht, stevigheid en rust in jezelf kunt gaan ervaren. Door de combinatie van zelf bewegen en bewogen worden, is het effect van de behandeling groter en houdt langer aan; je leert zélf de cirkel doorbreken van stressopbouw en je voedt de verbinding met jezelf
.
Een hele ervaring met een fotografe en cameraman/journalist over de vloer. Leuke mensen die echt de essentie er uit weten te halen. Ik ben ze dankbaar voor deze mogelijkheid.
Hieronder vind je het filmpje wat gemaakt is door de bank en een kopie van het artikel.
Ik hoor graag wat je er van vindt
klik hieronder voor het filmpje over Bewustwordingsmassage

Jessie Kuipers
Door

Jessie Kuipers

op 21 May 2015

Lieve Lotte,Een mooi filmpje, niet te lang niet te kort. Je uitleg is precies en duidelijk. Je kiest zinnen die niet te lang zijn en mening hebben. Daarom is het luisteren ernaar prettig.GOED GEDAAN!

Reactie plaatsen