arrow_drop_up arrow_drop_down

Praktijkruimte massage Nijmegen- Lent

praktijk massage nijmegen

In de massageruimte valt veel daglicht naar binnen wat een ruimtelijke open sfeer geeft. Bij de inrichting is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. 

Voordat de massagebehandeling begint hebben we een kort gesprek, zodat ik een beeld kan krijgen van de intentie waarmee je komt (kom je om te ontspannen, voor een (fysieke) klachtenbehandeling of heb je een vraag die gerelateerd is aan psychosomatische of -sociale klachten, HSP e.d.).

Tijdens de massage wordt je lichaam bedekt met een laken waarbij het lichaamsdeel wat gemasseerd wordt, is blootgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde plantaardige oliën zoals amandel-, rijst- of kokos olie. 

praktijk massage nijmegen

Openingstijden en betaalmogelijkheden

Openingstijden massage in Nijmegen- Lent:

Maandag: 8.30- 21.30 uur

Dinsdag: 8.30 - 21.30 uur

Woensdag: 8.30 - 21.30 uur 

Donderdag: 8.30 - 21.30 uur

Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur

Voor het maken van een afspraak kun je op doordeweekse dagen bellen naar 06-19999547 tussen 8 en 19 uur of vul het contactformulier in door hier te klikken.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht (en er telefonisch contact is gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen en de afspraak evt. naar een andere datum verzetten.


Betalingsmogelijkheden

De betaling voor losse massages in de praktijk of bij massage aan huis is contant. 

Indien er toch per bank betaald wordt, geldt een meerprijs van 1 euro.


Onderstaande bank gegevens gelden voor cursussen, workshops, cadeau bonnen en strippenkaarten.

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433

KvK nummer: 50415921

Adres en ligging van de massage praktijk in Nijmegen- Lent

De praktijk ligt op 10 min. fietsen van het centrum van Nijmegen en in de buurt van de Waal die rust en weidsheid uitstraalt. Zo kun je na de massage of andere sessie de ontspanning voortzetten in de natuur als je dat wilt. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (www.9292.nl), de fiets als met de auto.


Lokatie

John Lennonstraat 13

6663 GR Nijmegen- Lent


Let op! Cursussen en workshops vinden afhankelijk van het aantal deelnemers plaats op een andere locatie. Bij aanmelding wordt je hier per mail over op de hoogte gebracht.


Uit Handen Praktijk voor Massage en Bewustwording is gevestigd in Den Haag en Nijmegen. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting uitvalswegen en is daardoor goed bereikbaar vanuit oa. Beuningen, Berg en Dal, Elst, Lent, Nijmegen, Nijmegen-Noord, Ubbergen, Weurden, Wijchen, Oosterhout (GE) en Groesbeek.

Parkeren is gratis.

Informatie over Massage Praktijk

Adres

John Lennonstraat 13

6663 GR Nijmegen- Lent

Contact Informatie

tel. nr.: 06-1999 9547

mail: uithanden@gmail.com

Overige informatie

Klachtenprocedure

Praktijk Uit Handen is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen. Zij heeft uiteraard de intentie om "er samen uit te komen". Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.