sport-massage-nijmegen-den-haag

Sportmassage

bij herstel na een blessure en om je fysieke lichaam gezond te houden

Sportmassage brengt je spieren en gewrichten weer in optimale conditie

Deze sport massage is matig stevig tot stevig en gebaseerd op o.a. de klassieke- en deep tissue (diepe bindweefsel) massage en diepe Lomi Lomi Massage technieken. Technieken als palpatie, trigger points, effleurages, petrissages, mobilisatie en bindweefsel massage worden ingezet om je bewegingslichaam weer in goede conditie te brengen én te houden. Je kunt kiezen om delen van je lichaam te laten masseren (bijv. alleen de benen, je armen of rug, nek en schouders) of een combinatie van verschillende delen.


Positieve effecten van een sportmassage:

- voorkomen van blessures 

- bevordering van je herstel na een blessure of training. 

- bij veel sporten, bevordert regelmatige massage je prestaties omdat opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd en de tonus (spanning) in de spier weer naar zijn gebruikelijke toestand wordt gebracht. 


Een sportmassage is een preventieve massage, dat wil zeggen dat hij wordt toegepast om blessures te voorkomen en om herstel te bevorderen na een blessure. Aangezien je lichaam de spanningen en houding die je hebt in een ander deel van je lichaam compenseert, is het aan te raden om ook regelmatig een volledige lichaamsmassage te ondergaan. Dit kan een sportmassage of een ander type zijn kijk hieronder voor de mogelijkheden. 

Afspraak maken voor Sport massage in Nijmegen of Den Haag

De sport massage kun je verschillende lokaties boeken en wordt uitgevoerd door Lotte Kaptijn. Afspraken zijn te maken per telefoon of mail. Het contactformulier en overige informatie vind je door op onderstaande button te klikken