Massage ter ontspanning; Nijmegen of Den Haag

Praktijk Uit Handen, voor Bewustwording en Massage, biedt een rijk scala van massages die gericht zijn op ontspanning en vermindering van pijn of stress klachten. De ene massage is meer gericht op het fysieke lichaam (spieren, bloedcirculatie, bindweefsel), om deze soepel en gezond te houden. De andere is meer gericht op het herstellen van balans op fysiek én energetisch vlak, door het meridiaanstelsel a.h.w. te openen of de stroom van energie te versterken.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kijken we op basis van je wensen, welke massage daar bij aansluit.

Welke massage ter ontspanning en vermindering van stress -en pijn klachten?

Je kunt kiezen uit de volgende massages:

1. Anti-Stress Massage

2. Holistische Massage

3. Lomi-Lomi Massage

4. Ontspanningsmassage

5. Sportmassage

Door op de naam van de massage te klikken, kun je lezen over de inhoud en benaderingswijze van de massage.

Wil je verlichting van je klachten?

Loop je al langer rond met pijn -of stress klachten, slapeloosheid, onrust of heb je weinig energie? Heb je moeite met ontspannen, contact ervaren met je lichaam, voelen ed.? Dan sluit de Therapeutische Massage beter aan bij je vraag. Deze behandeling is specifiek gericht op het verlichten van je klachten. Blijvende verbetering in hoe je je voelt, door massage, bewustwording, integratie van diverse effectieve oefeningen op het gebied van houding en stress release.

Meer informatie over de visie en achtergrond van Praktijk Uit Handen in Nijmegen en Den Haag

TarievenAfspraak maken

ontspannings massage nijmegen

Therapeutische Massage; Nijmegen of Den Haag

Praktijk Uit Handen, Bewustwording en Massage, is er in gespecialiseerd om je bewuster te laten worden van je lichaam op het gebied van houding en beweging en hoe je op omstandigheden reageert (fysiek, mentaal, emotioneel). Zo krijg je meer inzicht in het waarom en hoe de spanning zich opbouwt en dus ook hoe je ervoor kunt zorgen dat stress- en pijn verminderen. Ook wordt er gekeken naar je leef gewoonten, eetpatroon, balans in ontspanning en inspanning. Gaandeweg zul je vrijer, dichter bij jezelf, met meer energie, verbinding met jezelf en je omgeving je leven vorm geven. Bij welke klachten de behandelingen effectief zijn lees je hier

Er worden drie vormen van therapeutische massage aangeboden.

  1. Bewustwordingsmassage
  2. Holistische Massage
  3. Lomi Lomi Massage

Middels een intake kijken we wat het beste aansluit bij je wensen en vragen, zodat de massage aansluit bij wat je wilt en nodig hebt.

Het verschil van deze massages ten opzichte van degene die ter ontspanning worden ingezet, is de intentie en diepte waarmee gewerkt wordt. Ook kan houding correctie of bewegingseducatie onderdeel uitmaken van de behandeling zodat de oorzaak van de klacht kan worden achterhaald en je zelf leert om het spanningsniveau in je lichaam te reguleren.

Als blijkt dat je klachten psychosomatisch zijn, behoort ook ervaringsgerichte psycho sociale therapie tot de mogelijkheden

Meer informatie over de visie en achtergrond van Massage Praktijk Uit Handen in Nijmegen en Den Haag

TarievenAfspraak maken

therapeutische massage nijmegen