arrow_drop_up arrow_drop_down

Lomi Lomi Massage retreat

Leer de traditionele Temple Style Lomi Lomi op een unieke plek in Zeeland

De retreat voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Als de versoepeling van de Corona maatregelen goed blijft gaan, gaat deze retreat gewoon door. Er geldt een laagdrempelige inschrijfregeling zodat je geen risico loopt om geld te verliezen. Meer informatie vind je onderaan de pagina.

De helende vorm van lichaamswerk uit Hawaii: Lomi Lomi Massage: Kahu Abraham Style

Tijdens deze retreat week (5 dgn.) leer je in vakantie sfeer een traditionele Lomi Lomi massage geven van 90 min. Naast het lesprogramma is er voldoende tijd en ruimte om te ontspannen en genieten van de zee, sauna, prachtige tuin, het eten, elkaar en de momenten met jezelf.


Deze Hawaiiaanse Massage is als een vloeiende dans op het lichaam. De bewegingen hebben hun oorsprong in de Hula dans en gevechtskunst. Deze manier van bewegen in combinatie met de aandachtsvolle aanraking maakt het een fijne en effectieve manier om aan te raken en aangeraakt te worden. Er wordt veel met de onderarmen gemasseerd in lange strijkingen zodat de vitale energie weer goed gaat stromen en lichaam, gevoel en bewustzijn in balans worden gebracht.

Les materiaal en voor wie

Bij de Lomi Lomi massage cursus ontvang je een handleiding en on-line video's waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Hierdoor kun je wat je geleerd hebt ook thuis gemakkelijk blijven oefenen en integreren. 


De retreat is zowel voor beginnende als ervaren masseurs aangezien het een hele nieuwe manier van masseren is. Hou er wel rekening mee dat het een intensieve cursus is en je 6 uur per dag les krijgt.


Kosten

Vanaf 980 euro op basis van een  3/4 persoons kamer.

1035 euro voor een 2 persoons kamer

1105 euro voor een 1 persoons kamer

Kamperen is ook mogelijk vanaf 915 euro


Tip: i.v.m. de voorlopige 1,5 m. samenleving wordt aangeraden om een 1 persoons kamer te boeken, een kamer te delen of te kamperen. Deze plekken zijn beperkt, dus schrijf je tijdig in. 

Alle prijzen zijn inclusief 5 dagen verblijf, cursus, eten en alle faciliteiten.

Data: 29 juni- 3juli 2020

Voordelen van deze retreat

Je leert een volledige Lomi Lomi Massage geven van 1,5 uur

Inhoud cursus


Gratis lessen in yoga en meditatie

Kracht van de groep


unieke locatie met vrij gebruik van sauna, zwembad, ruime tuin en dicht bij de zee

Locatie

(h)eerlijk eten, met liefde, creativiteit en vakmanschap bereid.

Vakantie en cursus in één

met voldoende tijd voor ontspanning

Fijne mensen leren kennen

Professionaliteit met veel persoonlijke aandacht...De dagen zijn intensief, met veel informatie om in je op te nemen en toch zorgt Lotte voor rust en ruimte... Lotte is kundig, gepassioneerd en heeft een zeer toegankelijke persoonlijkheid.. 

Aukje Koole

Wat leer je in de Lomi Lomi Massage retreat?

In deze vijfdaagse retreat is de volledige basiscursus Lomi Lomi Massage geïntegreerd. Je leert:

  • essentiële Lomi Lomi principes zoals gronding, adem, flow, verbinding hart en handen en verbinden van lichaamsdelen, komen aan bod en ga je integreren in de massage. Deze zorgen er voor dat je behandeling in de diepte werkt, de verschillende delen in jezelf (zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau) weer met elkaar worden verbonden en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
  • de Flying Dance Meditatie ( Ka'aleleau) is de basis van de Temple Style Lomi Lomi. Het is een beoefening waarmee je blokkade's in jezelf opruimt en je Lomi Lomi massage krachtiger wordt.
  • Je leert een volledige Lomi Lomi massage geven van ongeveer 90 minuten. Zowel basis technieken als geavanceerde Lomi Lomi massage technieken komen aan bod, zoals: mobilisatie van gewrichten, je onderarmen en ellebogen op diverse manieren leren gebruiken in de massage en technieken om onder het lichaam door te masseren.
  • minder belasting van je vingers en polsen doordat je bij de Lomi Lomi massage veel met je onderarmen masseert. 
  • er wordt aandacht besteed aan de Hawaiiaanse achtergrond en traditionele visie.
  • je ontvangt veel persoonlijke feedback waarbij aandacht wordt besteed aan lichaamshouding en werken vanuit je hele lichaam. Aan hoe je optimaal kunt bewegen rond de tafel en hoe je kunt masseren vanuit ontspanning op een manier die je zo min mogelijk fysieke kracht kost en waarbij je tegelijkertijd diep werkt.

Elementen in de Lomi Lomi Massagecursus retreat

De kracht van de groep

Deze retreat wordt mogelijk gemaakt door Fit Body&Mind; dé organisator van retreats en vakanties die bewustwording, persoonlijke groei en genieten met elkaar combineert. Naast de Lomi Lomi Massage retreat, wordt er ook een cursus yoga en....aangeboden. Zo zijn we omringd door fijne mensen die open staan voor contact maar je ook laten als je daar behoefte aan hebt. In de ochtend zijn er open lessen van bijvoorbeeld yoga en meditatie en in de avond is er soms een open workshop of is het vrij dansen. Hier kun je als je wilt aan deelnemen maar je kunt er ook voor kiezen om de sauna in te gaan, een wandeling te maken of te relaxen.

Retraite & Wellness Centrum 

De Schouw

De all-in retreat wordt verzorgd in samenwerking met de organisatie Fit Body& Mind en De Schouw. Het retraite en wellness centrum ligt in Zeeland, nabij Zierikzee en het strand. Het is een sfeervolle locatie in de polder waarbij de vormgeving is geïnspireerd op Gaudi. Verder is er een ruime gemeenschappelijke ruimte met open haard, sauna, zwembad en ruime tuin.

(H)eerlijk, lekker en gezond eten

De balans tussen gezond én lekker eten weten de koks goed te vinden. Een paar keer per dag is er een (vegetarisch) lopend buffet met unieke en heerlijke smaakcombinaties.

(Er kan ook rekening worden gehouden met intoleranties en allergieën.)

Gert de Ceuster
"Lotte zorgt voor een warme, open, liefdevolle, veilige en verbindende sfeer en ze ademt als het ware Lomi Lomi. De manier waarop elke opleidingsdag is opgebouwd alsook de aangeleerde massage is echt top."
Bethinda Fang
"Wat een fijne docente! De opbouw is heel goed, veel praktijk en beetje theorie. Je lest in kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht. In deze cursus leer je echt een volledige massage van 60-90 minuten te geven."
José Groenendijk
"Ik vond jou een hele fijne docent. Je straalt rust en betrokkenheid uit en gedrevenheid en zorgvuldigheid om de Lomi Lomi Massage echt goed over te brengen... De opbouw van de lessen vond ik ook goed..."

Ik wil me graag aanmelden... 

De aanmelding verloopt via de organisatie Fit Body en Mind. Door op onderstaande knop te klikken kom je op hun website. Rechtsboven vind je daar de aanmeld button. Ook vind je ook meer informatie over het programma, de locatie en andere praktische informatie

Aangepaste 1,5 meter retraite met laagdrempelige inschrijfregeling

Als de richtdata van versoepeling door gaan, gaat de retreat gewoon door. Omdat nog niet volledig bekend is hoe de Corona maatregelen gaan zijn tegen die tijd, begrijp ik dat je het spannend vindt om je in te schrijven. Er geldt nu daarom een speciale laagdrempelige inschrijfregeling, zodat je geen risico loopt dat je geld verliest. Je betaald slechts 25 euro aan en het restant pas als zeker is dat de retreat door gaat.