massage-vakantie -frankrijk

Lomi Lomi Massage vakantie in Frankrijk

met yoga, dans en wandelen; van 20 juli- 27 juli 2019

Lomi Lomi Massage

Je leert een unieke, aandachts- volle, dansachtige, Hawaiiaanse massage

Ont- moeten

Het credo is: "Niks moet, alles mag"  Het is tijd voor jóu

Balans tussen in- en ontspanning

Cursus in de ochtend en 's middags vrije keus. Bijv. wandelen, stadje bezoeken, tennissen, relaxen.

Lekker en gezond eten

De maaltijden zijn van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. Met liefde, creativiteit en vakmanschap bereid

Zuivere lucht en groene heuvels

Rustig landgoed in Frankrijk, bij gezellig dorp en groene heuvels

Yoga 

Er worden open lessen gegeven die toegankelijk zijn voor iedereen!

lomi-lomi-massage-cursus-frankrijk

Vakantie, natuur, gezelligheid én Lomi Lomi massage leren

Inhoud Massage vakantie programma

Deze vakantie week, op een prachtige lokatie in de Ardèche in Frankrijk, is voor iedereen die in ontspannen sfeer een massage wil leren geven en ontvangen èn kennis wil maken met de Lomi Lomi Massage. Deze Hawaiiaanse Massage is als een vloeiende dans op het lichaam. De bewegingen hebben hun oorsprong in de Hula dans en gevechtskunst. Deze manier van bewegen in combinatie met de aandachtsvolle aanraking maakt het een heerlijke manier om aan te raken en aangeraakt te worden. Er wordt veel met de onderarmen gemasseerd in lange strijkingen zodat je vitale energie weer goed gaat stromen, je thuiskomt in je eigen lichaam en tot een diepe ontspanning komt.

Je krijgt een handleiding waarin alles stap voor stap staat uitgelegd. Hierdoor kun je wat je geleerd hebt ook thuis gemakkelijk blijven oefenen. 

Ervaring met massage is niet noodzakelijk.


De vakantie wordt georganiseerd door Fit Body & Mind, in samenwerking met Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen

lalouvesc

Vakantie lokatie in Frankrijk

Domaine La Vie Tara ( 980 km van Utrecht) ligt aan de rand van het idylische Lalouvesc op een terrein van 2 hectare. Het gezellige dorp ligt in de heuvels midden in de zogenaamde groene Ardèche en door de hoogte wordt het niet te heet in de zomer. Het landgoed heeft een prachtige tuin met diverse zitjes. Er zijn twee tennisbanen, een jeu de boules en gelegenheid tot paardrijden. Deze plek is omgeven door bosrijk en heuvelachtig gebied met veel wandelmogelijkheden. Dé ideale plek voor een ontspannende, rustgevende vakantie.

De keuken kenmerkt zich door creativiteit, vakman-schap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten.

Keuze uit vegetarisch of afwisselend vlees en vis.

Lees meer... over de locatie en de omgeving.

massage-vakantie-frankrijk

Praktijk Uit Handen en Fit Body Mind

Deze vakantie wordt vorm gegeven door Fit Body & Mind, dé reisorganisatie voor retreats met een mooie balans tussen actief zijn, innerlijke groei, ontspanning, opladen in de natuur en fijne mensen ontmoeten.

In de zomer van 2018 organiseren ze o.a. een Body& Mind vakantie in de Franse Ardèche, van 20 juli - 27 juli 2019, met naast elkaar lopende programma’s: Massage, Yoga, Dans en wandelen. Lotte Kaptijn van Praktijk Uit Handen biedt hier de Lomi Lomi Massagecursus aan. 

Data en Kosten Lomi Lomi massage vakantie Frankrijk

Deze inspirerende, zonnige omgeving biedt een fijne basis voor massage en andere workshops in de ochtend en vrij programma in de middag en avond, zoals wandelen, open workshops, dans feest of kampvuur. Al deze ingrediënten zorgen voor inspirerende, verrijkende en sprankelende vakantie in de natuur met rust en alle ruimte om te doen en laten waar jij je goed bij voelt.


Data

20- 27 juli 2019


Kosten

Prijzen vanaf € 660 p.p. bij gebruik van eigen tent of camper. €680 p.p. bij 3-4 persoonskamer. Dit is inclusief 7 overnachtingen, de workshops en alle maaltijden


Wil je mee doen met de Lomi Lomi Massage cursus in Frankrijk? Vermeld dan alsjeblieft bij de aanmelding dat je via Lotte Kaptijn komt.

Wil je je opgeven of meer info over de week?