Page content

Praktische informatie Lomi Lomi Massage Cursus

Waar en wanneer?


massage cursus
De Lomi Lomi Massage Cursus vindt plaats in regio Den Haag/Rotterdam of Nijmegen. De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.Er wordt in kleine groepen van max. 12 mensen gewerkt zodat je veel persoonlijke begeleiding krijgt. Hierbij is een assistent aanwezig.

De lesdagen duren van 10 tot 17 uur. De data worden, indien mogelijk, aangepast aan ieders mogelijkheden. Dus met de data is evt. nog te schuiven als je je mogelijkheden bijtijds doorgeeft.

Een Lomi Lomi Massagecursus op maat? Ken je een aantal mensen die samen met jou de Lomi Lomi massage willen leren kennen, dan kunnen we gezamenlijk de inhoud, een locatie en prijs afspreken. Contact kun je opnemen door hier te klikken of bel naar 06-199 99547. Meer informatie over Lomi Lomi Massage zelf vind je door op de volgende link te klikken Lomi Lomi massage.

Kosten, korting en betaling voor de Lomi Lomi massage cursus

Kosten Basiscursus: 575 euro incl. BTW
Kosten Gevorderden cursus: 450 euro incl. BTW

Korting op de Basiscursus

De kortingen gelden niet voor bedrijven

  • Het is prettig om ruim van tevoren te weten of de Lomi Lomi masasge cursus doorgaat, daarom ontvang je een aantrekkelijke korting van 50 euro p.p. als je uiterlijk twee maanden voor aanvang van de cursus inschrijft en het cursusgeld betaalt. Je betaalt dan 525 i.p.v. 575 euro.
  • Als je met zijn tweeën tegelijk opgeeft en betaalt, ontvang je 30 euro korting p.p.
  • Om een indruk te krijgen of de Lomi Lomi Massage en mijn manier van werken je aanspreekt, kun je een sessie van 1,5 uur boeken. Besluit je daarna om mee te doen aan de cursus, dan ontvang je een korting van 50 euro!
  • Kortingen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen. Er kan dus sprake zijn van één van de bovengenoemde kortingen
  • Bovengenoemde acties en kortingen gelden enkel voor de Basiscursus Lomi Lomi Massage

Betalings -en Annuleringsvoorwaarden

  • Je deelname aan de Lomi Lomi cursus is verzekerd als je bij inschrijving een aanbetaling  doet van €100,-.
  • Geldt de vroegboekkorting of een andere actie dan dient het volledige cursusbedrag 2 maanden voor aanvang van de cursus te worden overgemaakt. Anders komt de korting te vervallen. In overleg kan in termijnen worden betaald.
  • Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst dient het volledige bedrag te zijn overgemaakt op girorekening  NL63INGB0751055433 t.n.v. Lotte Kaptijn, Den Haag; o.v.v. Lomi Lomi Basiscursus of Vervolgcursus en het factuurnummer
  • In overleg is het mogelijk om in drie termijnen te betalen hieraan is een meerprijs van 15 euro verbonden.
  • Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de eerste cursusdag, krijg je het cursusgeld terug gestort met uitzondering van €25,- voor administratiekosten. Tussen 2 maanden en 6 weken voor aanvang ben een kwart van het cursus bedrag verschuldigd, tussen 6 weken en 1 maand ben je de helft van het bedrag verschuldigd. Daarna wordt het hele cursusbedrag in rekening gebracht tenzij je een (geschikt bevonden) vervang(st)er hebt gevonden.

Door je op te geven voor de cursus ga je automatisch akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden.

Inhoud en opzet van de Lomi Lomi Massage Cursus

massage cursusDe Lomi Lomi Massage cursus wordt aangeboden in twee blokken, waarbij je zelf kunt kiezen of je alleen het eerste of beide blokken wilt volgen. Heb je al ervaring met Lomi Lomi dan kun je (dit wordt nagegaan aan de hand van het geven van een proefmassage) ook alleen het tweede blok volgen.

De Basiscursus omvat 5 dagen

Je leert een Lomi Lomi massage geven van ongeveer 90 min. met zowel basis technieken als geavanceerde technieken. Gedurende de cursus leer je de Flying Dance Meditatie, Ka’aleleau. Deze bewegingsmeditatie vormt de basis van de bewegingen in de massage en rond de tafel. Hij verbindt alle principes die geïntegreerd zijn in de Lomi Lomi massage. De meditatie wordt gedurende de cursus opgebouwd. Het toepassen en oefenen van de principes is essentieel om verdieping te krijgen in de massages die je geeft.

Een uitgebreide beschrijving van wat je leert in de cursus staat vermeld op de Lomi Lomi Massage cursus pagina

De Vervolgcursus omvat 4 dagen

In de Lomi Lomi Massage vervolg cursus wordt voortgebouwd op de basis cursus. Waar in de basiscursus veel aandacht is besteed aan de massagetechnieken en de integratie van de Lomi Lomi Pricipes, wordt dit in de vervolgcursus uitgebreid met de aspecten van Lomi Lomi die het tot een complete behandeling maken die werkt op het gebied van lichaam, ziel en bewustzijn. Hier komt ook een stukje persoonlijke ontwikkeling bij kijken aan de hand van de zeven Huna principes, het werken met intenties, Ha breath en verdieping van de Flying Dance Meditatie. Je kunt hier uitgebreid over lezen op de pagina van de Vervolgcursus Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi Leersessie ondergaan of geven

Als je meer verdieping in of feedback wilt over de massage die je geeft, kun je een leersessie boeken van 1,5 uur. Uiteraard kun je ook een Lomi Lomi sessie boeken om te ondergaan. Het is zeer leerzaam voor je eigen ontwikkeling om de flow in de Lomi Lomi te ervaren. Een sessie duurt 1-1,5 uur en kost 75 euro. Als je mee doet aan de cursus en je wilt een sessie ondergaan, dan geldt een gereduceerd tarief. Zowel de behandeling als de Lomi Lomi leersessie wordt gegeven in de Praktijk in Den Haag of Nijmegen-Lent.

Indien tijdens de cursus blijkt dat je extra tijd en oefening nodig hebt om de massage “onder de knie” te krijgen, wordt er in overleg een privé les gegeven.

Hartelijke groet Lotte Kaptijn